An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Jouw springplank voor een succesvolle carrière! 

Start jij in een van onze Talent Programma's? 

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

...

Wij zijn gek op talent. Talent zorgt voor verfrissing bij organisaties en is de brandstof voor groei in deze continue veranderende wereld. Talent geeft organisaties een toekomst!

Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt succesvol je studie afgerond en al veel gave projecten op je naam staan. Een veelbelovende carrière ligt in het verschiet! Maar hierdoor neemt de druk alleen maar toe. Hoe ga jij nu het verschil maken?

Vooruit, je bent een 'High potential', maar dat maakt je nog geen leider! Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ORMIT je bij kan helpen. 

Benut je jouw potentieel optimaal? Weet je überhaupt waar jouw kwaliteiten liggen en welke ontwikkeling je moet doormaken om jouw talent in persoonlijk leiderschap om te zetten? Jouw studie en projecten geven je toegang tot een bepaalde functie, de impact die je vervolgens maakt hangt af van jouw persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht.     

Bekijk hier het aanbod:

Klik hieronder voor ons actuele aanbod!

Klik op de knoppen voor het actuele aanbod!

 

...

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Ik ben starter

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Ik heb werkervaring

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Meer dan een Traineeship

Onze Traineeships geven een kickstart aan jouw carrière. Je wordt ondergedompeld in de wereld van Corporate organisaties en ervaart verschillende werkomgevingen waarin je een waardevol netwerk aanlegt. ORMIT maakt het verschil in persoonlijke begeleiding en in ons gerenommeerde ontwikkelprogramma. 

ORMIT ontwikkelt toptalent tot de leiders van morgen!

Een uniek ontwikkelprogramma!

Wij beweren dat we jouw carrière tien jaar in de toekomst kunnen katapulteren. Ons geheim? Een unieke formule die we toepassen in onze Traineeships. Ontwikkeling met Focus op persoonlijk leiderschap waarin de volgende onderdelen zijn opgenomen:

Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties -- We selecteren met de grootste zorg uitdagende projecten waarin jij het verschil kan maken! 

Een state of the art training programma -- Je participeert in verschillende trainingen gericht op jouw leiderschapskwaliteiten en je krijgt een toolbox aangereikt welke innovatief projectmanagement mogelijk maakt. Overigens blijft typische ORMIT trainingen nooit bij theorie, je leert het pas als je kennis gaat toepassen in de praktijk! 

Jouw persoonlijke Talent Development Manager -- Hij of zij speelt een onmisbare rol in jouw ontwikkeling. Door effectieve coaching, feedback, reflectie en een aantal andere leertechnieken word je in staat gesteld jouw talent te ontplooien en jouw leiderschapspotentie optimaal te benutten. 

Leren met en van elkaar -- Het blijft bijzonder wat je kunt leren van gelijkgestemden. Je start jouw Traineeship met zes anderen en zij fungeren als het klankbord van jouw persoonlijke ontwikkeling. Verwacht recht door zee feedback, eerlijke observaties en vooral een blijvende vriendschap.

De ORMIT experience -- ORMIT is al jaren een Great place to Work en daar zijn we trots op!  

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

ORMIT?

ORMIT specialiseert zich in Traineeships sinds 1994. ORMIT Trainers en coaches staan bekend om hun persoonlijke aanpak en expertise in talent ontwikkeling. De hele organisatie is erop gericht jouw potentieel te maximaliseren. Je doet waardevolle praktijkervaring op bij onze participanten, maar wij nemen als werkgever de volledige verantwoordelijkheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Eens een ORMIT'er altijd een ORMITér

Met een aantal ORMIT’ers vorm je een groep die elkaar heel goed leert kennen en elkaar steunt zodat iedereen kan groeien. Met deze groep doe je intervisie gericht op het leren van elkaar en het uitwisselen van kennis en ervaring. Je volgt samen trainingen en workshops. Doordat je zoveel deelt met elkaar, ontstaan er ook buiten het werk vriendschappen voor het leven, allerlei mooie initiatieven en sociale activiteiten. En na het ORMIT-traineeship treed je toe tot het ORMIT-alumninetwerk waar alumni en ORMIT je blijven inspireren om je te blijven ontwikkelen. In de alumnigalerij vind je ORMIT'ers die na hun traineeship zijn doorgegroeid en nu succesvol zijn in een leiderschapspositie bij onze participanten of andere mooie organisaties.    ORMIT’ER
Talent met de ambitie en het verbindend vermogen om organisaties succesvol te maken, leider (m/v), meervoud: ORMIT’ers
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

ORMIT werkt samen met:

 

Made in Amsterdam

Vragen?

Call Frank

+31 (0)30 2984300

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Mail W&S

werving@ormit.nl

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer over ORMIT

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

FAQ

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.