An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Talent voor projecten van vandaag

ORMIT Multicompany Programma 

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

Multicompany Programma 

In het tweejarig Multicompany Programma voeren ORMIT’ers verschillende uitdagende opdrachten uit bij twee tot vier participerende organisaties. De ervaring die ORMIT’ers opdoen met deze opdrachten en de resultaten die zij behalen, vormen een stevig fundament onder hun leiderschapsontwikkeling.

Wij bieden drie traineeships aan: een algemeen Multicompany Programma waarin het toptalent in uiteenlopende omgevingen impact maakt, het Multicompany Technical Programma waarin toptalent uitsluitend in technische contexten opdrachten uitvoert en het Multicompany Business & IT Programma waarin toptalent op het snijvalk van business en IT werkt.

U kunt participant worden en een ORMIT’er inzetten op projecten binnen uw organisatie. Dat kan zijn op het gebied van verandertrajecten, projectmanagement, innovatie, productontwikkeling en andere rollen die nú vragen om talent dat het verschil maakt. ORMIT’ers vinden snel hun weg in uw organisatie door hun open blik, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid. Door de begeleiding van ORMIT, leren onze trainees waar hun kwaliteiten liggen en hoe ze deze het meest effectief in kunnen zetten. Na afloop van het traineeship kunnen de ORMIT’ers kosteloos bij u in dienst treden. 

Ontmoet oRMIT talenten
Maak kennis met ORMIT'ers. Bekijk hun CV, ontdek hun kwaliteiten en drijfveren en maak direct contact!
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Jong talent met leiderschapskwaliteiten

Voor dit Multicompany Programma (MCP) worden talenten geselecteerd op hun enorme drive, energie en leiderschapskwaliteiten. Mensen die het verschil maken doordat zij zich snel ontwikkelen, uitblinken in het leggen van verbindingen en gefocust zijn op het boeken van duurzame resultaten. Trainees uit het MCP kunt u inzetten als change agents en projectmanagers in diverse contexten binnen uw organisatie. 

Het programma
In dit programma ligt de focus op trainees met ambitie en talent voor leiderschap op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Gedurende het twee jaar durende programma ontwikkelen de trainees hun leiderschap door het uitvoeren van opdrachten, coaching, training, intervisie en de ‘ORMIT­ ervaring’. Na deze twee jaar zijn de trainees klaar om door te stromen naar één van onze deelnemende organisaties.

Marc van Lith, Service Director Poultry bij Marel

Ik had - in vier maanden tijd - geen beter resultaat kunnen verwachten, wij zijn maximaal voorbereid op een beter werkproces.
Jonge, hoogopgeleide talenten die ook op projectbasis voor jou aan de slag kunnen. Zo’n oplossingszoeker heb ik liever dan een consultant. Ik zet liever deuren en ramen open om een stevige, frisse wind te laten waaien. Deze opdracht is echt heel goed verlopen, verschillende partijen zijn weer op een lijn. Ik had - in vier maanden tijd - geen beter resultaat kunnen verwachten, wij zijn maximaal voorbereid op een beter werkproces.

Technisch talent

Er is een groot tekort aan technische talenten die – op termijn – de ambitie hebben om zich richting management te ontwikkelen. Terwijl juist dit talent enorm belangrijk is voor duurzaam succes van veel organisaties. Ook op de huidige krappe arbeidsmarkt weet ORMIT via het Multicompany Technical Programma (MCP-T) jonge, technische mensen aan te trekken. Talenten die in staat zijn vanuit hun technische kennis projecten, processen en mensen te managen binnen een complexe, inhoudelijke context. Vanaf de eerste dag leveren deze technische ORMIT’ers een bijdrage aan inhoudelijke, technische opdrachten, projecten of interim-rollen en daarmee aan de bedrijfsresultaten. 

Het programma

Wij selecteren talenten met een passie voor techniek en een sterke drive om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Zij komen voor een periode van twee jaar in dienst bij ORMIT en voeren opdrachten uit bij diverse technische organisaties zoals ASML, DSM en Philips. Tegelijkertijd doorlopen zij een intensief ontwikkelprogramma. Hierdoor kunnen zij na twee jaar functies vervullen zoals project engineer, quality manager en proces- of projectmanager. Na afloop van het traineeship kunnen de ORMIT’ers kosteloos bij u in dienst treden.

Digitale talenten aan u binden

Nieuwe mogelijkheden en digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Digitale transformatie is bij steeds meer organisaties, groot en klein, ‘top of mind’. Bezig zijn met ‘digitaal’ is noodzakelijk om te overleven, dan wel om de toetredingskans voor een nieuwe spelers te verkleinen. Organisaties zoeken naar digital leaders, zelfbewuste professionals die organisaties transformeren door digitale expertise te combineren met verbindend leiderschap en executiekracht. 

Met het Digital Transformation Traineeship bent u verzekerd van de beste jonge talenten voor uw uitdagende digitale opdrachten. Bovendien leert u van de ervaringen en inzichten van deze digital leaders bij andere organisaties. In dit traineeship leren zowel trainees als organisaties van elkaar. Dit stimuleert de persoonlijke en professionele ontwikkeling, en creëert de zogeheten steile leercurve. Die werkt dan weer aanstekelijk en brengt beweging in uw organisatie.  

 

Ik wil graag kennismaken met ORMIT trainees!

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

TRAINEESHIP OP MAAT ?

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over ORMIT

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.