An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Embrace Change 

 Invite Talent!

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

...

In de huidige wereld gaan de veranderingen in recordtempo. Hoe verander je als organisatie om te blijven groeien? Echt veranderen doe je samen met jonge toptalenten die onbevangen en met een open blik de bestaande werkcultuur en werkwijzen moderniseren. Ze hebben het vermogen om snel te leren van nieuwe ervaringen en zijn in staat om verbinding te maken met ervaren medewerkers. Dat maakt organisaties sterker. Omarmt u verandering? Maak kennis met de talenten van ORMIT. 

...

Waarom ORMIT?

Echt toptalent solliciteert bij ORMIT. Na hun studie willen deze gedreven mensen zich breder ontwikkelen en met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag. Wij hebben een uitstekende reputatie onder deze doelgroep. Ze kennen ons als 'Great Place to Work', via events of via ons netwerk van de ruim 1.800 alumni in Nederland en België die eerder een ORMIT traineeship hebben doorlopen. Onze strenge selectie zorgt ervoor dat we alleen het beste talent uit de markt aannemen. 

Meerwaarde voor organisaties

De unieke ORMIT traineeships die deze talenten doorlopen, hebben de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap tot doel. Het resultaat: mensen die met hoofd en hart aansturen, die in de praktijk snel en concreet resultaat opleveren, verbindend zijn en daarmee veranderkracht creëren. Ontdek de meerwaarde van trainees voor uw organisatie met het dynamische carrièreverloop van Onno Kuip (ASML) en Stijn van den Enden (Shell).

ORMIT neemt de zorg voor het vinden en ontwikkelen van dit ambitieuze talent van u over. Wij hebben daarbij hetzelfde doel voor ogen als u: uw organisatie succesvoller maken.

De match
Ontdek waarom het klikt tussen tussen ORMIT'ers en hun managers!
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

ORMIT Traineeships

Wij geloven dat bevlogen en geïnspireerde mensen met plezier (samen)werken en de beste prestaties leveren. Leiders geven hierin het voorbeeld door het beste uit zichzelf te halen en door anderen te inspireren om hetzelfde te doen.
Daarom dagen wij onze leiders van de toekomst uit met een tweejarig ontwikkelprogramma, het ORMIT Traineeship. Trainees leren vooral on-the-job door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Dit kan bij één of bij meerdere participerende organisaties. Door onze focus op persoonlijk leiderschap in combinatie met unieke trainingen, gerichte coaching en intervisie ontwikkelen ORMIT’ers zich razendsnel op professioneel en persoonlijk vlak. Door hun bevlogenheid, halen ze het beste uit zichzelf en inspireren daarmee anderen. Na afloop van het traineeship kunnen de ORMIT’ers kosteloos bij het participantennetwerk in dienst treden.

Talent voor uw project

Multicompany Programma
Hebt u per direct mensen nodig die het verschil kunnen maken op projecten die nu lopen? Maak kennis met onze ORMIT’ers. Zij kunnen ingezet worden in verandertrajecten, projectmanagement, innovatie, productontwikkeling en andere rollen die nú vragen om talent dat het verschil maakt. 
Meer informatie

Traineeship op maat

Incompany Programma
ORMIT werkt samen met u aan een structurele invulling van talentmanagement: het vinden, ontwikkelen en binden van het juiste talent voor uw organisatie. Wij doen dit door het inrichten van een traineeship op maat. Hierbij combineren we het beproefde ORMIT-profiel en ontwikkelprogramma met uw specifieke noden.
Meer informatie

Edzo Doeve - Algemeen Directeur DELA

'Wij zetten ORMIT'ers in op strategische projecten binnen DELA'  

Met een open vizier en verfrissende manier gaan ze uitdagingen aan. Omdat ze in staat zijn om zich binnen een korte tijd de organisatie eigen te maken, boeken ze snel resultaten. ORMIT'ers maken het verschil door hun manier van werken, de wijze waarop ze in staat zijn verbinding te maken en hun gedrevenheid. Door de goede match zien we dat het mes aan twee kanten snijdt; ORMIT'ers werken met veel plezier bij DELA en DELA heeft veel plezier van ORMIT.'

ORMIT werkt samen met:

 

Made in Amsterdam

 

Ik wil graag kennismaken met ORMIT trainees! 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer over ORMIT

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

ORMIT blog

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.