Hallo! Ik ben Wouter

Door het verzamelen van data worden organisaties steeds inzichtelijker. Maar welke inzichten willen organisaties eigenlijk boven tafel halen? Ik breng een combinatie van een sterke analytische mindset en een luisterend oor naar organisaties. Zo kunnen we beter begrijpen wat de data suggereert en zodat medewerkers, data en besluiten beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Sophie.jpg
  • Data analyse - Innovatiemanagement - Ondernemerschap - Projectmanagement

Wanneer heb jij een topdag?

Als ik op mijn werk samen met anderen een stukje dichterbij de oplossing ben gekomen. Ik kom vol energie thuis als ik veel verschillende mensen gesproken heb en de verbinding kan maken tussen ingewikkelde problemen en creatieve oplossingen.

Ondernemerschap in grote organisaties!

Ik geloof dat veel creativiteit verloren gaat omdat de mensen met de beste ideeën lang niet altijd de beste mogelijkheden krijgen. Om te blijven vernieuwen moeten organisaties veel beter gebruik maken van de creativiteit die ze allang in huis hebben. Daar zou ik graag een rol in spelen.

 

Talent & Development Manager:

“Wouter is onderzoekend en durft zaken bespreekbaar te maken. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is gedreven om prestaties neer te zetten.”