Recruitment Marketeer

Zin om jouw digitale expertise in te zetten om het allerbeste talent voor ORMIT te winnen? Word Recruitment Marketeer/Employer Branding Specialist bij ORMIT!

 • New
 • Work@ORMIT
 • De Bilt
 • Recruitmentmarketing en employer branding aan de hand van de nieuwste technologie 
 • Werken bij een Great Place to Work
 • Een leuk team en informele werksfeer
Femke 1.2.jpg

ORMIT Recruitment Marketeer/Employer branding specialist

ORMIT is specialist in traineeships en dat heeft de afgelopen 25 jaar een sterk employer brand opgeleverd onder studenten en starters. Om ervoor te zorgen dat deze doelgroep ORMIT als ‘employer of choice’ blijft zien, zijn we op zoek naar een Recruitment Marketeer/Employer Branding specialist!

Versterken van ons werkgeversmerk

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ORMIT Employer Brand. Met jouw expertise en interesse in marketing en (online) recruitment zorg jij dat wij op een effectieve manier bij onze doelgroepen in beeld komen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van passende content in samenwerking met collega’s en participanten(klanten) en zorgt voor alle communicatie richting de arbeidsmarkt, zowel op employer branding als op vacatureniveau. Je gaat hierin strategisch te werk en organiseert de volledige candidate journey van student tot trainee, welke je optimaliseert aan de hand van je campagnedata.

Naast het ORMIT employer brand, ben je samen met de marketing manager verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van onze website, welke in oktober live is gegaan. Je bewerkstelligt synergie tussen marketing en recruitment en samen zorgen jullie voor één heldere onderliggende boodschap naar de verschillende doelgroepen.

 

"We hebben de afgelopen jaren al behoorlijke stappen gezet in de digitalisering van ons recruitmentproces en weten de candidate journey van onze doelgroep steeds beter vast te leggen in data."
Arlette-van-Lint.jpg

By Arlette van Lint

Recruiter ORMIT

Het doel? Instroom!

Uiteindelijk dragen jouw inspanningen rondom employer branding bij aan een verlaging van de cost per hire en ben je middels jouw recruitmentcampagnes mede verantwoordelijk voor de instroom van de ORMIT Trainees voor alle traineeships. Dat is soms hectisch en vraagt een hands-on aanpak, ORMIT maakt namelijk een behoorlijke groei door. ORMIT werkt onder andere met ASML, Belastingdienst, Rabobank, Philips, NS, DSM, Heineken. Een portfolio waar we trots op zijn!

Innovatie Online

Jij bent ‘tech savvy’ en denkt graag mee over alles wat met vernieuwing en innovatie te maken heeft. Zo denk je mee over systemen, tooling en applicaties die het werk van jou en je collega’s makkelijker kunnen maken. Je neemt initiatief en weet anderen te enthousiasmeren voor jouw visie. We hebben de afgelopen jaren al flinke stappen genomen om ons recruitmentproces te digitaliseren en de candidate journey van onze doelgroep goed vast te leggen in data. Jij bent een drijvende kracht achter deze verdere digitale transformatie en zorgt ervoor dat ORMIT niet steeds harder, maar steeds slimmer naar haar doelstellingen toe werkt.

Heb jij het in je?

Solliciteer bij ORMIT

Dit vragen we van je

 • Een specialist op het gebied van marketing, die affiniteit heeft met Employer branding, (online) job marketing, campagnes en arbeidsmarktcommunicatie strategieën
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting (digital) marketing, communicatie, HRM met communicatievakken
 • Werkervaring als Recruitment Marketeer of Recruitment Specialist is een pré
 • Bedreven en deskundig in het gebruik van (online) recruitmentmethoden, het creëren van content en online zichtbaarheid en het vormgeven van campagnes
 • Een energieke, creatieve en communicatief sterke persoonlijkheid die anderen weet te enthousiasmeren
 • Woonachtig in de omgeving Utrecht en fulltime beschikbaar

 

Zie jij jezelf terug in dit profiel?

Stuur je motivatiebrief en CV naar Recruitment@ormit.nl! Wij zullen je sollicitatie dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Dit kun je van ons verwachten

 • ORMIT mag zich al 13 jaar een Great Place to Work noemen. Dus reken op een hechte, maar professionele organisatie, waar men werkt met plezier en vanuit vertrouwen.
 • We creëren samen met onze trainees een leuke dynamiek, geen dag is hetzelfde en dat maakt je werk leuk!
 • Marktconform salaris en prima secundaire voorwaarden
 • Een ontwikkelgerichte cultuur, met aandacht voor jou

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!
Nog vragen? App of bel met onze Corporate Recruiter Arlette (van Lint): 06-57057672

ORMIT is een Great Place to Work

GPTW video