Gastvrouw/ Gastheer

  • New
  • Work@ORMIT
  • De Bilt
  • Ben je een echte spin in het web die van alle markten thuis is?
  • Wil je werken bij een Great Place to Work?
  • In een leuk team met een eigen, jonge en dynamische cultuur?
  • Stuur je CV en sollicitatiebrief naar: Suzanne Hekkelaan - suzanne.hekkelaan@ormit.nl
Caroline resized.jpg

Gastvrouw/-heer bij ORMIT

Voor ons kantoor in De Bilt zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een parttime gastvrouw/-heer. Het gaat om minimaal 14 en maximaal 21 uur, in ieder geval voor de maandag en de woensdagmiddag.

Voor deze afwisselende en veelzijdige functie zoeken wij een echte “spin in het web” die van alle markten thuis is. Je belangrijkste taken zijn het ontvangen van gasten en sollicitanten en het beheren van de kleine telefooncentrale. Verder vinden er in ons pand veelvuldig bijeenkomsten en trainingen plaats die de nodige ondersteuning wensen. De functie bestaat dan ook voor een deel uit het verzorgen van koffie/thee en het klaarzetten en opruimen van lunches en andere facilitaire werkzaamheden, maar er ook kan een grote rol worden gespeeld  bij de organisatie van middag- en avondevenementen. Daarnaast is ondersteuning van het secretariaat wenselijk.

Heb jij het in je?

Stuur je CV en sollicitatiebrief naar: Suzanne Hekkelaan - suzanne.hekkelaan@ormit.nl

Het profiel

Vind je het leuk om bij een jonge en dynamische organisatie te werken en ben je een enthousiaste, representatieve, stressbestendige en buitengewoon klantvriendelijke gastvrouw of gastheer met oog voor detail? Houd je ervan om de  handen uit de mouwen te steken, heb je verder een positieve instelling en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Reageer dan snel!

De Drie Gravinnen

Vanuit onze prachtige locatie, villa “De Drie Gravinnen”, bieden wij je een zelfstandige functie binnen een open organisatie met een goede sfeer en leuke collega’s.

Bel gerust voor eventuele nadere informatie:
Suzanne Hekkelaan
Directieassistente
030-2984300

ORMIT BV

De organisatie

ORMIT BV, gevestigd in De Bilt en met een kantoor in Brussel, geldt als dé specialist in traineeships en werkt samen met een groot aantal organisaties uit verschillende sectoren. Deze organisaties zijn verenigd in een netwerk, het zogenaamde ORMIT-participantennetwerk. Binnen dit netwerk bevinden zich organisaties uit zowel de profit (hightech, technisch, bancair) als de non-profit sector (overheid, NGO’s).

ORMIT is een professionele en levendige organisatie met een eigen, jonge, en dynamische cultuur. En al 13 jaar een zogeheten Great Place to Work (“practice what we preach” is hierbij ons motto). De sfeer is te omschrijven als positief, betrokken, mens- en resultaatgericht en assertief. Collega’s zijn intrinsiek gemotiveerd en het is een bedrijf met de nodige dosis humor.

  • Stuur je CV en sollicitatiebrief naar: Suzanne Hekkelaan - suzanne.hekkelaan@ormit.nl

ORMIT is een Great Place to Work

GPTW video