Een ORMIT Traineeship doen mét werkervaring?

Kiezen voor een Traineeship als je al werkervaring hebt, is misschien nog niet in je opgekomen. Op deze pagina vertellen we waarom een Traineeship juíst van toegevoegde waarde is als je al werkervaring hebt opgedaan!

Marc resized.jpg

Herken jij jezelf hierin?

Zo! Je carrière is begonnen en je eerste werkervaring heb je op zak. Je weet wat het is om te werken en je hebt een prima start gemaakt. En toch begint het te kriebelen: ‘Is dit écht wat ik wil doen?’, ‘Is mijn werk uitdagend genoeg?’, ‘Is er genoeg ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling?’ en ‘Wat wordt mijn volgende stap?’.

De keuzes aan het begin van je carrière zijn essentieel, maar niet altijd makkelijk. Bij ORMIT heb je de mogelijkheid om juist nu een intensief ontwikkelprogramma te volgen, gefocust op jouw (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling. Tijdens dit programma word je uitgedaagd om recht in de spiegel te kijken en om uit je comfortzone te stappen door het doen van uitdagende opdrachten bij vooraanstaande bedrijven. Met de steun en inspiratie van jouw coach, trainers, mentoren en medetrainees kun je in twee jaar tijd een enorme groei doormaken en je carrière in een richting sturen die écht bij je past.

Reden 1: persoonlijke groei

Met werkervaring op zak weet je nog beter waar je tegen aanloopt op de werkvloer. Deze inzichten kun je gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. Ontdek en ontwikkel je unieke talenten - en leer hoe je er impact mee creëert en collega’s inspireert.

Reden 2: geef sturing aan je carrière

Wij bieden je de mogelijkheid om uitdagende opdrachten te doen bij verschillende toporganisaties. Daarmee daag je jezelf uit en ontdek je welke bedrijfscontext en functie écht bij past. Je coach helpt je hier ook bij.

Reden 3: intensieve coaching & feedback

Je loopt onvermijdelijk tegen dingen aan tijdens je opdrachten en ontwikkeling. Je kunt hiervoor terecht bij je persoonlijke talent development coach. Ons trainingsprogramma is er op gericht jou te ontwikkelen tot een inspirerend leider.

Is je eerste baan niet wat je ervan had verwacht? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je carrière in een richting te sturen die echt bij je past.
Nick-2.png

By Nick Hoogendoorn

Manager Werving & Selectie / Adjunct-directeur ORMIT

Het doel: effectief en gelukkig in een baan die bij je past

Na 2 jaar te ontwikkelen in verschillende opdrachten, weet je precies wat je wilt en waar je energie uithaalt. Vanuit die inzichten stippelen we een pad uit naar je droombaan.

Veel ORMIT’ers starten na hun traineeship in één van de organisaties waar ze een opdracht hebben gedaan. Of ergens helemaal anders. Benieuwd naar functies die ORMIT alumni vervullen? Dit is een kleine greep uit de ruim 1400 ORMIT’ers die je voorgingen:

  • Jan Pedro Vis - Global Procurement Director, DSM
  • Peter Siewers - Algemeen Directeur, Unigarant en ANWB Verzekeren
  • Kiki Rosman Kamsma - Directeur Business Operations, TIAS School for Business and Society
  • Thijs Sprangers - Co-founder & CEO, Live on Demand
  • Nanouke van 't Riet - COO, Qbuzz
Traineeships & Talent Programs Arrow