WEBINAR: Boost je persoonlijk leiderschap (20 mei)

Doe mee met deze online ‘mini-training’ en krijg praktische tips over hoe een growth mindset van toegevoegde waarde voor jou kan zijn!

Arlette-van-Lint.jpg

Arlette van Lint

Hallo! Ik ben Arlette. Een van de meest waardevolle dingen in het leven voor mij is het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen door middel van plezier en waardering. Al bijna drie jaar werk ik als trainer en recruiter bij ORMIT. Dit nadat ik mijn ORMIT traineeship heb afgerond en daarmee ook de bijbehorende trainingen en coaching. Ik hou van persoonlijke onwikkeling en ben enthousiast om je te verwelkomen tijdens dit webinar!

Ormit_Office-37.jpg (2)

Wat kan je verwachten ?

Wat inspireert jou? Wat zijn jouw grote (of kleine) doelen? Geloof jij dat je jezelf kunt ontwikkelen? Tijdens dit webinar vergroten we je kennis over growth- en fixed mindsets en geven we je inzichten in wat dit voor jou kan betekenen. Deze inzichten en praktische tips helpen je om jouw doelen effectiever en met meer plezier te behalen. Zowel privé als in het werkende leven. We helpen je om het beste in jezelf naar boven te halen. Bij ORMIT geloven we namelijk dat iedereen kan leren en ontwikkelen!

Meld je aan voor de WEBINAR: Boost je persoonlijk leiderschap

20 mei 2020 - 12:00 / 13:00

Naar het aanmeldformulier Arrow