Summer School 9 september 2020

Wat ga jij doen na de zomer? Een traineeship? Kom langs bij ORMIT, en krijg een voorproefje van onze Traineeships in een zomerse setting!

Ormit_Office-24.jpg

Life after summer

Krijg een voorproefje van onze traineeships en ORMIT tijdens onze Summer School! Een interactieve dag vol workshops die je een voorproefje geven van ons ontwikkelingsprogramma in een zomerse setting. De Summer School is een uitstekende manier om je voor te bereiden op je sollicitatie en het perfecte moment om alle vragen te stellen over je toekomstige journey. Hoe ziet ons ontwikkelprogramma eruit? Wat voor uitdagende opdrachten bieden wij aan? En hoe ziet de sollicitatieprocedure uit? Kom langs en krijg antwoord op al je vragen!

Ormit_Office-9.jpg

Maak kennis met ons!

Wees welkom in het ORMIT pand 'de Drie Gravinnen' en ervaar onze bedrijfscultuur. Kom alles te weten over onze unieke traineeships, het ontwikkelprogramma, de uitdagende opdrachten en mooie kansen die we jou kunnen bieden! We organiseren deze Summer School voor jullie, dus voel je vrij om al je vragen te stellen aan onze recruiters en trainers. Bovendien is het een ontzettend goede voorbereiding op je sollicitatie en toekomstige Traineeship! Zien wij jou op 9 september ?

Komt deze datum niet voor je uit, maar wil je wel meer informatie over ORMIT?

Kom dan gezellig met ons lunchen tijdens onze ORMIT Meet & Eat events! We organiseren deze events bijna elke twee weken tussen 11.00 en 13.00 uur. Je kunt de sfeer komen proeven bij ons op kantoor, en onze trainees en recruiters ontmoeten. We willen je graag meer vertellen over wat ORMIT je kan bieden aan het begin van je carrière. Deze lunch is ook een ideale gelegenheid om al je vragen te stellen!

Bijvoorbeeld: hoe ziet ons ontwikkelingsprogramma eruit? Welke uitdagende opdrachten hebben wij jou te bieden? En hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit? Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten! Bovendien bieden wij je ook goede tips aan voor jouw cv.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar ORMIT? Stuur je CV en laat ons weten dat je graag mee wilt lunchen!

Summer School

Ervaar "life after summer" en de ORMIT bedrijfscultuur tijdens de Summer School. Komt deze datum jou niet goed uit, of kom je liever naar een meet & eat? Kijk dan hier voor onze andere Inhouse Events:

Terug naar eventsoverzicht Arrow

Wat heb je nodig?

• Master diploma (al afgerond of nog mee bezig). Bij voorkeur in de richting van Management, Techniek of Digital.
• Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante werkervaring, topsport etc. 

Interesse?

Stuur je CV naar Recruitment@ormit.nl (met vermelding van de datum van het event). Wij zullen je aanmelding dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Terug naar eventsoverzicht Arrow