Pyramid helpt ORMIT's groeiplannen realiseren

De aandelen van ORMIT waren in handen van het management van ORMIT, Bolster Investment Partners en van TIIN Capital. Het management heeft opnieuw geïnvesteerd voor 25% van de aandelen en de nieuwe aandeelhouder Pyramid NV heeft een belang van 75%.

“Na 8 succesvolle jaren samenwerking, wilden de financiële investeerders de opgebouwde waarde verzilveren”, aldus Hetty van Ee, Managing Director van ORMIT Groep. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe aandeelhouder die onze visie, waarden en groeiambities deelt. We zochten een aandeelhouder die enthousiast is over het ORMIT concept en mee wil werken aan verdere groei. De laatste jaren hebben we bij ORMIT steeds vaker bijzondere traineeships op maat gemaakt en uitgevoerd voor diverse mooie organisaties in zowel Nederland als België. Door onze aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt bieden we onze klanten toegang tot internationaal toptalent. Het ontwikkelen van toekomstige leiders en professionals die vanuit persoonlijk leiderschap meewerken aan transformaties binnen organisaties maakt ORMIT populair op zowel de arbeidsmarkt als bij onze klanten.

Het gaat er –zeker in deze tijd van continue verandering om- dat mensen kunnen verbinden en anderen weten te inspireren. Dat is waarom ontwikkeling van gedrag zo enorm belangrijk is, met het huidige tempo van verandering is kennis immers al snel verouderd. Dit concept spreekt zowel jong toptalent als organisaties aan. Vandaar de groei van ORMIT en de ambitie om nieuwe (internationale) kansen te pakken. We willen verder uitbreiden en zochten daarvoor een partij die dat wil ondersteunen. Onze keuze is gevallen op Pyramid NV, de HR-investeringsgroep onder leiding van 3D-Investments en Bert Pauwels.”

“3D-Investments is een Belgische investeringsmaatschappij die investeert in bedrijven met een sterk groeipotentieel. De focus ligt bij 3D-Investments altijd op de lange termijn en op eerlijk en transparant zakendoen, gezond verstand en enthousiasme. Bert Pauwels is oprichter en managing director van Pauwels Consulting, het Belgische consultancybedrijf op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij zijn verheugd met deze nieuwe samenwerking”, aldus Hans Swinnen, voorzitter van de raad van bestuur van Pyramid NV en partner bij 3D-Investments.

“Met deze overdracht van aandelen kunnen we ORMIT als zelfstandig bedrijf verder laten groeien, ons merk verder versterken, samen met de huidige enthousiaste collega’s en vanuit de waarden die voor ons belangrijk zijn”, aldus Hetty van Ee. “We blijven toptalent vinden, ontwikkelen en (ver)binden voor onze participanten en kijken ernaar uit om onze verdere groeiplannen met de hulp van Pyramid NV te realiseren!”

Heeft u vragen over deze samenwerking?

Neem contact op met:

Hetty van Ee

Managing Director ORMIT Groep

 

01a3da41-f82c-4ebb-937c-e339c058e768.JPG