GreatPlaceToWork2019.jpg
  • New
  • Nieuws

ORMIT opnieuw verkozen tot Best Workplace

Met toptalent in dienst uit 15 verschillende landen is ORMIT uitgeroepen tot Best Workplace 2019.

27 maart

Gisteravond ontving de specialist in traineeships uit De Bilt voor het dertiende jaar op rij deze erkenning voor goed werkgeverschap. Met haar aanpak van luisteren, verbeteren, ontwikkelen en vernieuwen laat ORMIT internationaal leiderschapstalent ervaren wat aansturen met hoofd en hart betekent in deze tijd van continu veranderen.

Article in English Arrow

Inleven in andere culturen

“Dat we opnieuw een Best Workplace zijn maakt mij enorm trots”, zegt CEO Hetty van Ee. “Onze trainees komen inmiddels uit 15 verschillende landen. Met zoveel diversiteit is het superbelangrijk om aandacht te hebben voor het inleven in andere culturen en standpunten. En het goede voorbeeld te geven in het voeren van de dialoog en luisteren naar elkaar. Juist in onze organisatie vinden we dat belangrijk, waar jong toptalent meedenkt hoe we met leiderschap nu en in de toekomst kunnen zorgen voor verbinden van mensen en meenemen in de doelstellingen van de organisatie.“

Voorbeeld voor leiders van de toekomst

ORMIT doet al dertien jaar vol overtuiging mee aan het onderzoek van Great Place to Work. “Niet voor de ranking, maar omdat we de internationale talenten die we ontwikkelen willen laten ervaren wat het betekent om bij een Best Workplace te werken, zegt Hetty van Ee. “Met onze aansturing geven we een voorbeeld aan de leiders van de toekomst. We vertrouwen erop dat ze dat meenemen in hun eigen leiderschap en daarmee het verschil maken voor de mensen om hen heen en organisaties mooier, wendbaarder en succesvoller maken. Het is onze overtuiging dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden. Dat merken klanten en is uiteindelijk goed voor het bedrijfsresultaat.”