Foto-Great-Place-To-Work-finale.jpg
  • Nieuws

Wat maakt ORMIT een Best Workplace?

By Redactie

Great Place To Work heeft ORMIT voor het elfde jaar op rij uitgeroepen tot Best Workplace. Gisteravond ontving de specialist in traineeships uit De Bilt de titel Best Workplace 2018 in Amsterdam. ORMIT laat met haar aanpak jonge leiders ervaren wat aansturen met hoofd en hart en goed werkgeverschap betekent. En werkt met de feedback uit het onderzoek aan het continu verbeteren van haar organisatie. In de ranglijst van best workplaces middelgrote bedrijven behaalde ORMIT de 3e plaats.

Sterke groei

“We zijn hier enorm trots op”, zegt algemeen directeur Hetty van Ee. “Het afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid met veel nieuwe internationale traineeships. We hebben vernieuwingen doorgevoerd en opereren in een omgeving die continu sterk in beweging is. Dat dit samen gaat met recordscores op geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap is fantastisch. Dit is niet alleen een compliment aan alle medewerkers, maar ook aan onze participanten, de deelnemende organisaties. Zij co-creëren samen met ons de ontwikkeling van jonge toptalenten.” 

"Het is onze overtuiging dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden."
Hetty 3 bewerkt.png (1) (1)

By Hetty van Ee

Managing Director ORMIT Groep

Voorbeeld voor toekomstige leiders

ORMIT doet al vanaf 2008 mee aan Great Place To Work. “Niet voor de ranking, maar omdat we de talenten die we ontwikkelen willen laten ervaren wat het betekent om bij een Best Workplace te werken, zegt Hetty van Ee. “Met onze aansturing geven we een voorbeeld aan de leiders van de toekomst. We vertrouwen erop dat ze dat meenemen in hun eigen leiderschap en daarmee het verschil maken voor de mensen om hen heen en organisaties mooier, wendbaarder en succesvoller maken. Het is onze overtuiging dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden. Dat merken klanten en is uiteindelijk goed voor het bedrijfsresultaat.” 

Arlette GPTW.png