20181001_161409c.jpg
  • Nieuws

ORMIT Supporter van TalentEmpowerment!

ORMIT is specialist in Traineeships en talentontwikkeling. 100% uitdaging, daar teken je voor als ORMIT trainee. Je leert jezelf nog beter kennen, ontdekt je unieke kwaliteiten, hoe je die het beste inzet, waarvan je energie krijgt, hoe je impact creëert en hoe je kunt doorgroeien als future leader. In het verlengde hiervan en als maatschappelijk betrokken organisatie is ORMIT supporter geworden van TalentEmpowerment (TE).

TalentEmpowerment

TalentEmpowerment is een groeiende organisatie gerund door ambitieuze studenten die jonge topsporters de kans geeft om alles uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Via TE draagt ORMIT bij aan de ontwikkeling van topsporttalent op weg naar het realiseren van hun ultieme droom: het bereiken van de Olympische Spelen van Tokyo 2020. In het bijzonder zijn we daarbij supporter van professioneel zeilster Annette Duetz (25) die haar topsportcarrière combineert met haar studie applied physics aan de TU in Delft. Zij zal ons via blogs en een event bij ORMIT meenemen tijdens haar avontuur om als topsporttalent het maximale uit zichzelf te halen. Hierbij zullen we ontdekken dat de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt als topsporttalent of als leiderschapstalent opvallend veel overeenkomsten vertoont.

Annette: professioneel zeilster en student Applied Physics

“Ik ben Annette Duetz, 25 jaar en professioneel zeilster. Ik vaar in de FX-klasse, een spectaculaire 2-persoons boot, voor het eerst Olympisch in Rio 2016. Na een 7e plek in op de spelen in Rio, is het tijd voor het volgende doel. Een gouden plak op de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Naast die gouden plak heb ik nog een ander doel. Ik ben bezig met de master Applied Physics in Delft. Deze staat op het moment wel echt op de tweede plek. Er gaat zoveel mogelijk aandacht naar het zeilen. En we zijn goed op weg. Na hard gewerkt te hebben dit seizoen, zijn we in augustus wereldkampioen geworden. Het geeft mij een enorme kick om te winnen. Heel gaaf om het wereldtitel te pakken afgelopen zomer! Maar het is vooral heel fijn als bevestiging dat we op de juiste manier getraind hebben. Dat vind ik het gaafste aan topsport. Elke dag bezig te zijn om de beste van de wereld te worden. Fitter te worden, technisch beter te worden, elkaar beter leren begrijpen en de boot sneller te maken. Inmiddels hebben we nog iets minder dan twee jaar te gaan tot Tokyo. Ik heb veel zin om deze weg samen met Ormit te gaan afleggen!”

“De persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt als topsporttalent of als leiderschapstalent vertoont opvallend veel overeenkomsten.”
Arlette-van-Lint.jpg

By Arlette van Lint

Corporate Recruiter ORMIT

Het maximale uit jezelf halen

TalentEmpowerment (TE) staat voor talentontwikkeling, zelfontplooiing en het maximale uit jezelf halen. Inspirerend vind ORMIT het dat deze organisatie volledig gerund wordt door ambitieuze studenten. TalentEmpowerment begeleidt toptalent in verschillende sporten in hun Road to Excellence. Het ultieme doel van deze topsporters? Het bereiken van de Olympische Spelen. In een allesomvattend talentbegeleidings- en ontwikkelingsprogramma, biedt TE deze topsporttalenten aanvullende begeleiding, support en financiën om alles eruit te halen wat ze in zich hebben. Denk daarbij ook aan mental coaching, voedingsadvies, loopbaancoaching en sponsorbegeleiding. En deze topsportmentaliteit past bij de gedrevenheid van ORMIT om talenten volledig tot bloei te laten komen!

GPTW video