GPTW AWARD.png
  • New
  • Nieuws

ORMIT voor 14e jaar op rij Best Workplace

Best Practices voor goed werkgeverschap in coronatijd

ORMIT is vandaag voor het 14e jaar op rij uitgeroepen tot een Best Workplace. Tijdens een online award show van Great Place To Work ontvingen we deze erkenning voor goed werkgeverschap. “Juist in deze tijd van corona kunnen organisaties met goed werkgeverschap voor medewerkers het verschil maken”, zegt Nick Hoogendoorn (directielid ORMIT Group).

Lees de Best Practices Arrow

Online uitgave best practices
In een speciale online uitgave delen we graag een aantal concrete voorbeelden over hoe wij invulling hebben gegeven aan goed werkgeverschap in tijden van corona. Hoe ga je als organisatie om met werven, selecteren, verwelkomen, delen, vieren, ontwikkelen en zorgen in deze onzekere tijd. Hiermee hopen we andere organisaties te inspireren en dragen we bij aan het gedachtegoed van Great Place To Work. Deze publicatie met best practices kun je hier gratis downloaden.

Alle medewerkers zijn verantwoordelijk voor succes van ORMIT
ORMIT doet 14 jaar mee aan het onderzoek van Great Place to Work. Nick Hoogendoorn: “Alle medewerkers samen zijn verantwoordelijk voor het succes van ORMIT. Het werken bij ORMIT moet voor onze talenten een inspiratie zijn voor het ontwikkelen van hun eigen leiderschapsstijl. Met als doel dat ze de kracht van goed werkgeverschap ervaren en daarbij later ook zelf vanuit goed werkgeverschap gaan aansturen. Het zou erg mooi zijn als onze talenten daarbij een bijdrage leveren aan het creëren van veel meer Great Place To Work organisaties! Door goed werkgeverschap willen we een werkomgeving creëren waarin medewerkers vertrouwen, ruimte en verantwoordelijkheid krijgen en worden ingezet op hun talenten.”

Lees de Best Practices Arrow