Informatieavond 2 mei @ORMIT

Ben je fulltime aan het werk en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Ontdek hoe een ORMIT traineeship je carrière een boost kan geven. Kom meer te weten over ons ontwikkelprogramma, de uitdagende opdrachten en wat het traineeship jou kan brengen als professional en persoon!

Ormit_Office-24.jpg

Verruim je kennis

Ben je fulltime aan het werk en opzoek naar de volgende stap in je carrière? Dan is deze informatieavond voor jou bedoeld! Kom alles te weten over het multicompany traineeship: het ontwikkelprogramma, de uitdagende opdrachten en wat ORMIT jou en je carrière kan brengen!

Ormit_Office-9.jpg

Maak kennis met ons

Wees welkom in het ORMIT pand 'de Drie Gravinnen' en ervaar onze bedrijfscultuur. Bij binnenkomst staan de soep en broodjes voor je klaar. Ontmoet professionals bij ORMIT en maak kennis met onze recruiters. Voel je vrij om al je vragen te stellen en kom erachter of het ORMIT multicompany traineeship voor jou dé manier is om je carrière en ontwikkeling naar een hoger plan te tillen.

Fulltime aan het werk en geen tijd voor Inhousedagen en lunchevents? Geen nood!

Kom gezellig een hapje eten en kennismaken met ons tijdens deze informatieavond bij ORMIT! We organiseren dit event juist voor mensen die overdag aan het werk zijn en wel opzoek zijn naar dé volgende stap in hun carrière. Heb je tot twee jaar werkervaring opgedaan en ben je eraan toe om je carrière en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen? Kom dan eens kijken of ORMIT voor jou de mogelijkheid is waarnaar je opzoek bent. Kom sfeer proeven bij ons op kantoor en ontmoet onze professionals, recruiters en trainees. We willen je graag meer vertellen over wat ORMIT je kan bieden om je carrière als professional en persoon een boost te geven. Deze avond is dan ook de ideale gelegenheid om al je vragen te stellen!

Bijvoorbeeld: Waarom zou ik een traineeship gaan doen? Ben ik de bijbehorende persoonlijke ontwikkeling niet al voorbij? Hoe ziet het ontwikkelingsprogramma er dan uit en wat brengt het mij? Welke uitdagende opdrachten heeft ORMIT mij te bieden? En hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten! 

Programma: 

  • Warm welkom met soep en broodjes - 18.30-19.00 uur 
  • Interactief informatiemoment - 19.00-20.00 uur
  • Afsluiting met een drankje - 20.00-20.30 uur

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar ORMIT? Stuur dan even je CV naar recruitment@ormit.nl en laat ons weten dat je graag langskomt!

Informatieavond MCP traineeship 2 mei

2 mei is het zo ver! Eet een hapje mee, ervaar onze bedrijfscultuur en kom alles te weten over het ons multicompany traineeship. Komt deze datum je niet goed uit, of kom je liever lunchen of naar een uitgebreide Inhousedag inclusief workshop? Kijk dan hier voor onze andere Inhouse Events:

Inhouse Events Arrow

Wat heb je nodig?

  • Deze informatieavond is met name gericht op mensen met fulltime werkervaring. Fulltime werkervaring is een pre om in aanmerking te komen voor ons multicompany traineeship.
  • Maximaal twee jaar fulltime werkervaring.
  • Master diploma (al afgerond of mee bezig). Bij voorkeur (niet uitsluitend) in de richting van Management, Techniek of Digital.
  • Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante werkervaring, topsport etc. 

Interesse?

Stuur je CV naar Recruitment@ormit.nl (met vermelding van de datum van het event). Wij zullen je aanmelding dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Inhouse Events Arrow