Digitale koffiedate op Dinsdag!

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is bieden wij dit je graag aan op een digitale manier. Zet zelf je kop koffie en kom meer te weten over ons unieke Multicompany Management Traineeship tijdens de digitale koffiedate!

Ormit_Office-20.jpg

Ontmoet de trainees!

Heb jij al de nodige werkervaring? Is het ORMIT Multicompany Traineeship een goed programma? Past de bedrijfscultuur bij mij? Hoe ziet een gemiddelde week er uit? Wat zijn de doorgroei mogelijkheden? Dit zijn vast een aantal vragen die door je hoofd gaan bij de overweging of je kiest voor een traineeship. Gelukkig staan de ervaringsdeskundige zelf (de trainees...) voor jou klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden! Meld je dus snel aan voor een koffiedate. Samen komen we verder en starten we jouw ORMIT avontuur!

Ormit_Office-10.jpg

Wat kan je verwachten?

Heb je vragen aan één van onze trainees? Wekelijks kun je op dinsdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur een bel afspraak inplannen. En kunnen jullie onder het genot van een lekkere kop koffie elkaar verder spreken.

Wanneer kom jij op de e-coffee?

In een kwartiertje praat ik je helemaal bij over de ORMIT Traineeships en het daarbij behorende ontwikkelprogramma. Daarna is uiteraard de ruimte om al je vragen te stellen. Overtuigd?

Plan je koffiedate! Arrow

Programma

  • Korte introductie¬†
  • ORMIT en het MulticompanyTraineeship
  • Ruimte voor vragen

Terug naar eventsoverzicht

Plan je koffiedate! Arrow