Mijn naam is Stephanie

Ik heb een topdag als ik met een team hard heb gewerkt aan iets en dit zich uiteindelijk ook uitbetaalt waardoor je samen succes kunt vieren. Maar ook als we samen tot nieuwe inzichten zijn gekomen, of als ik heb kunnen bijdragen aan het inzicht dat iemand anders heeft verkregen door een betekenisvol gesprek te voeren.

Stephanie blauw.jpg (1)
  • Project coördinatie - Procesoptimalisatie - Stakeholdermanagement - Team building

Waar ik nieuwsgierig naar ben...

Alles! Ik ben heel breed geïnteresseerd en vind het ontzettend interessant hoe een bepaalde business in elkaar zit, of dit nou gaat over onze elektriciteitsnetten, over antibiotica, over koelventilatoren, of over het detecteren van financiële criminaliteit (mijn ORMIT opdrachten tot nu toe): overal zitten boeiende en onverwachte aspecten aan! Daarnaast vind ik het interessant om te weten waarom medewerkers kiezen voor dit werk, wat ze drijft, wat hun krachten zijn en hoe ik aan het team kan bijdragen.

Diepgaande gesprekken

Een goede vriend vertelde mij dat hij het zo fijn vond dat ik zo goed kon luisteren. Ik vind het zelf ook belangrijk en fijn als anderen goed luisteren en vragen stellen om je verhaal beter te begrijpen, zodat je echt diepgaande gesprekken kunt voeren. Ik vond het ook een mooi compliment, omdat het een waarde van mij is waar ik mij door ORMIT bewust van ben geworden en ook meer op ben gaan letten. Als dan blijkt dat anderen dit opvalt, is dat voor mij een extra groot compliment.

Manager bij Howden:

“Nagenoeg iedereen ervaart een betere sfeer binnen het team sinds de komst van Stephanie. Zij deinst er niet voor terug zich uit te laten over het gedrag van teamleden wanneer dit nodig is. Het feit dat haar kritiek geaccepteerd wordt, geeft aan dat ze de positie heeft verkregen om dit ook te kunnen doen.”