Hoi, ik ben Sophie!

De grootste les die ik geleerd heb bij ORMIT? Het vertrouwen dat ik in mezelf heb gecreëerd dat ik me in elke onbekende omgeving kan redden. Als ik in het diepe gegooid word, maak ik mij nieuwe materie snel eigen en ben ik gemotiveerd om de verbinding met collega’s aan te gaan. Dit zorgt ervoor dat ik me snel op mijn gemak voel en aan de slag kan. Ik werk graag gestructureerd en ben goed in het oppakken van concrete taken!

Sophie.jpg
  • Communicatiemanagement - Start-up - Stakeholdermanagement - Projectmanagement

Ik ga harder lopen van...

Een warme en positieve sfeer binnen mijn team. Niets werkt voor mij motiverender dan gezelligheid en een fijne samenwerking. Ruimte maken voor verbinding en het creëren van een teamgevoel vind ik dan ook erg belangrijk. Daarnaast ben ik ook erg doelgericht. Ik houd ervan om samen aan eenzelfde doel te werken en zichtbare stappen te kunnen zetten. Succes betekent voor mij gezamenlijk een einddoel bereiken waarbij we met een glimlach kunnen terugkijken op de positieve samenwerking.  

Mijn grootste succes

Mijn grootste succes tot nu toe is de implementatie van Swapfiets in Utrecht. Samen met twee anderen heb ik het Swapfiets concept vanuit Delft naar Utrecht gehaald. Van het vinden van een opslagloods en het regelen van vergunningen, tot het leiden van de vestiging en het personeel, hebben we Swapfiets binnen een jaar in Utrecht geïmplementeerd. Met mijn verantwoordelijkheid voor de marketing, klantenwerving en de introductieweek, heb ik mijn periode afgesloten met 2.000 actieve klanten. Ik heb bij Swapfiets erg veel geleerd over alle facetten die komen kijken bij het opzetten en runnen van een start-up.

 

Manager bij Rabobank:

“Sophie is een intelligente professional die zich snel inleeft in nieuwe topics. Haar drive en doorzettingsvermogen helpen haar om door te blijven pakken. Hiermee was Sophie een aanwinst in mijn team.”