Hi, ik ben Sammy

Ik ben altijd nieuwsgierig naar de ander. De vraag wat ons drijft, wat onze angsten en verlangens zijn en hoe dit werkt in het menselijk brein vind ik fascinerend. Of je in je werk nu een nieuw product wil neerzetten of beter wil samenwerken met je collega’s, het uitgangspunt voor mij is: ben nieuwsgierig naar de mens achter het gewenste resultaat.

Sammy blauw.jpg (1)
  • Innovatiemanagement - Concepting - Business development - Projectmanagement

Een succesvolle verandering

Een verandering is voor mij niet per se succesvol als het vooraf vastgestelde eindresultaat behaald is. Wel als de juiste stakeholders zijn aangehaakt, aangehaakt blijven en deze groep mensen tevreden is met het proces. Verandering is de enige constante; het kan zijn dat het eindresultaat dat jij voor ogen had aan het begin, niet meer het gewenste eindresultaat is aan het eind van de rit. Als je uit het proces naar die verandering toe voldoende leerpunten en input voor de volgende fase hebt gehaald, is dat voor mij ook een succesvolle verandering.

Mijn grootste uitdaging tot nu toe

Mijn grootste kracht in projecten is het vermogen om met weinig informatie, snel verbanden te kunnen leggen en daarop te kunnen sturen. Door het stellen van kritische vragen, te luisteren en stil te staan bij waarom iets zo zou moeten zijn, kom ik snel bij de kern. Dit heeft me ontzettend geholpen bij mijn grootste uitdaging tot nu toe: in de rol van projectmanager het versneld neerzetten van een streamingdienst binnen de crematoria bij DELA. Van concept tot implementatie, om in tijden van corona mensen toch nog afscheid te kunnen laten nemen. In de eerste drie weken hebben we hiermee meer dan 55.000 nabestaanden kunnen verblijden. Toen ik dit hoorde, ervaarde ik zo’n gevoel van trots voor alle mensen die hier zo hard aan hebben meegewerkt!

Manager bij DELA:

“Wat een hele mooie ontwikkeling was, is dat Sammy op een gegeven moment ontdekte dat de oorspronkelijke vraag in een breder perspectief thuishoorde. Die ontdekking maakte dat, hoewel het project er niet eenvoudiger op werd, de kwaliteit van het project enorm verbeterde.”