Samenwerken met ORMIT

Ben je business director, HR-manager of projectmanager en wil je met young professionals een boost geven aan veranderingen en je groeiambities? Zoek je naar digital savvy talent waarmee je de concurrentie voorblijft? Een stevige aanvulling op de talenten pijplijn waarmee we samen bouwen aan de toekomst van jouw organisatie? Begin je zoektocht bij ORMIT.  

Voor jonge mensen zijn we de beste start van hun carrière, voor organisaties de bewezen oplossing voor het vinden, ontwikkelen en binden van talent dat het verschil maakt. 

Tim klein.png

Groei & transformatie

Je organisatie laten groeien en transformeren met een strategische en frisse blik.

Lees meer >>

Talentmanagement

Met talentmanagement samen bouwen aan de toekomst van jouw organisatie. 

Lees meer >>

Future proof

Je organisatie future proof maken met een rookie smart mindset en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Lees meer >>

Enkele rollen die we bij jouw organisatie kunnen vervullen: 

Projectmanager

Voor opdrachtgevers als GVB, Mediq en Ericsson werken onze young professionals als projectmanager. Met scrum, agile of prince2 brengen ze processen en teams naar een next level. Je kunt ze inzetten als projectmanager, project lead, PMO, procesmanager of operations.

Changemaker

Je kunt op ons bouwen bij een veranderopgave. ORMIT’ers hebben de juiste set aan skills om als verandermanager aan de slag te gaan. Als business change lead, game changer, changemanager, transformatie lead of business development partner hebben ze bewezen om vernieuwing en innovatie door te voeren.

Product owner / Scrum master

De nieuwste en meest complexe technologieën of juist tastbare producten? Daar krijgt een ORMIT’er energie van. Onze scrum masters, product owners, agile coaches leggen makkelijk verband tussen strategie, tactiek en de operatie. Ze nemen initiatief, zijn positief kritisch en boeken resultaat met nieuwe perspectieven.  

Business owner

Voor onder meer ABN AMRO, Rabobank en ASML werken onze ORMIT'ers als business consultant. Met een frisse blik en nieuwe perspectieven kijken ze naar jouw business vraagstukken.

Data specialist

Data is niet meer weg te denken in deze sterke digitale wereld. Vanuit onze dochter Vlammrs helpen we je met young data scientists om je datakapitaal te verzilveren. Kijk hiervoor ook op vlammrs.nl

 

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Laten we kennismaken!