Hoi, ik ben Rianne!

Het mooiste compliment dat ik ooit van iemand heb gehad is tijdens mijn eerste keer vrijwilligerswerk met het coachen van jongeren. Een van de andere vrijwilligers gaf aan dat het leek alsof ik het al jaren deed. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid probeer ik mijzelf altijd uit te dagen. Ik werk het liefst in een omgeving met veel mensen en ontwikkelingen. Door de juiste mensen en kennis bij elkaar te brengen creëer ik overzicht en kansen. Hierdoor werk ik georganiseerd richting concrete resultaten.

Rianne EazyCV.jpg
  • Change management - Procesoptimalisatie - Marketing - Stakeholdermanagement

Mijn grootste succes

Naast mijn master heb ik deelgenomen aan een onderzoeksproject voor Nederlandse organisaties die willen uitbreiden naar een opkomende economie. Voor een Nederlands instituut heb ik samen met mijn projectteam de Colombiaanse markt in kaart gebracht. Ondanks de uitdagingen met onder andere de verschillen in taal en cultuur hebben wij een uitvoerig onderzoek uitgevoerd en mooi advies opgeleverd.

Mijn digital & human skills

De digitale ontwikkelingen van de huidige tijd brengt een hoop data en informatie met zich mee. Dit zie ik als een kans bestaande processen te optimaliseren. De juiste keuzes voor meer efficiëntie worden hiermee een stuk makkelijker.

In mijn werk heb ik een open houding naar verschillende perspectieven en ideeën. Door deze te bundelen en iedereen te betrekken creëer ik verbinding in een team. 

Talent Development Manager:

“Rianne heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze neemt eigenaarschap in haar werk en komt daarnaast inhoudelijk makkelijk tot de kern.”