We are thrilled to explore the passion, the potential and the power of talent.

Wij vinden, ontwikkelen en binden toptalent. Lees hieronder verder!

Werken bij ORMIT Arrow
Hugo 3.0.jpg

Ons antwoord op de vraag naar jong talent

Het is echt waar: ORMIT is uit nood geboren. In 1994 was ORMIT het antwoord op een hartenkreet van drie directeuren. Zij vonden elkaar in de oproep om jong talent aan te trekken en in te zetten. Talent dat ingezet zou kunnen worden op diverse, uitdagende opdrachten. Maar geen van de drie had het antwoord op de vraag: hoe vinden, selecteren en behouden we dit talent? En andersom, hoe maken we het jonge  afgestudeerden aantrekkelijk om voor ons te kiezen? Zij kwamen tot de volgende ambitie: “Hoe mooi zou het zijn om een top traineeship op te zetten als springplank voor de toekomstige leiders in organisaties?”

Onze filosofie

Onze filosofie is al 25 jaar onveranderd: ORMIT wil dat jonge mensen vanuit persoonlijk leiderschap het allerbeste uit zichzelf en anderen halen. Voor onze traineeships worden alleen de allerbesten geselecteerd, dat zijn talenten die je herkent aan hun gedrag. Elke ORMIT’er omarmt uitdagingen door gebruik te maken van analytische en verbindende kwaliteiten. De ORMIT’er is resultaatgericht en wordt gedreven door persoonlijke ontwikkeling.

Onze participanten

Het drietal zouden we vandaag onze participanten noemen, oftewel onze opdrachtgevers. Vanaf het prille begin was de betrokkenheid van opdrachtgevers bij het ORMIT-concept onmisbaar. Zij denken met ons mee en houden ons scherp, zodat wij kunnen anticiperen en voorsorteren op veranderende behoeften van organisaties. Dit geeft ons de verzekering dat talent optimaal tot ontplooiing komt en bijdraagt aan de ambities van de organisatie in kwestie. Onze missie heeft ook nog geen milligram aan waarde ingeboet: “Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten te vinden, ontwikkelen en verbinden.” Dat geeft nog steeds elke dag ongekend veel (werk)plezier!