ORMIT & Rabobank Business & IT Traineeship

Become a digital leader: Ontwikkel je als leider op het snijvlak van Business & IT!

 • New
 • Traineeship
 • Rabobank
 • 2 jaar
 • Incompany
 • Utrecht
 • Uitdagende Business & IT projecten bij Rabobank
 • 30 dagen training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij ORMIT
 • 50 dagen IT training bij Rabobank
 • Een eigen coach!
 • Inspiratie door je medetrainees en andere collega's
Lisa 2.0.jpg (1)

Kick-start jouw carrière met expertise in IT en persoonlijk leiderschap.

De financiële wereld verandert en de uitdagingen van vandaag worden opgelost met de technologie van morgen. In dit traineeship leer je (onder andere) hoe je zelf technologische oplossingen kunt ontwikkelen. Daarnaast leer je hoe je kunt laveren tussen verschillende stakeholders binnen Rabobank, hoe je draagvlak creëert en hoe je een succesvolle implementatie realiseert. Dat maakt dit traineeship in co-creatie met ORMIT ook zo uniek.  

De succesvolle IT professional van de toekomst is proactief, creatief en is in staat om verschillende belangen en uitdagingen boven tafel krijgen om zo IT oplossingen op maat te kunnen afleveren. Dit is precies waar ORMIT en de Rabobank je voor opleiden!

ORMIT en Rabobank bieden jou een uniek traineeship om je carrière meteen een enorme boost te geven op het snijvlak van Business & IT. Tijdens dit tweejarig programma verrijk je je kennis van verschillende software en business process management tools, zoals PEGA en Java, in 50 dagen training verzorgd door Rabobank. Ondertussen volg je een uitgebreid en intensief ORMIT trainings- en coachingsprogramma, dat zich volledig richt op het optimaal ontwikkelen van jouw talenten. Naast de focus op inhoud en persoonlijke ontwikkeling daagt dit traineeship je uit om je te bewijzen in een aantal uitdagende rollen binnen de Rabobank. Wij helpen je jouw ultieme doel te realiseren: een succesvolle carrière in Business & IT!

 

Solliciteer nu! Arrow

Ontwikkeling is key

Ontdek en ontwikkel je unieke talenten - en leer hoe je er impact mee creëert in het intensieve trainingsprogamma van ORMIT en een inhoudelijk IT track van Rabobank.

Uitdagende opdrachten op het snijvlak van Business & IT

gedurende twee jaar werk je aan uitdagende (IT) opdrachten binnen de Rabobank.

ORMIT als social experience

Laat onze coaches, trainers én andere ORMIT’ers je inspireren en helpen groeien als leider.

Zo doen we het!

rabo video.png
 • 'On the job' leren Gedurende twee jaar werk je aan uitdagende (IT) opdrachten binnen de Rabobank.
 • Ontwikkelprogramma van ORMIT & Rabobank Je volgt gedurende twee jaar Traineeship een intensief trainings- en ontwikkelprogramma gericht op software development en business analysis (totaal 50 dagen) en op jouw persoonlijke ontwikkeling als young professional (totaal 25 dagen).
 • Coaching Een persoonlijke ORMIT talent development manager (TDM) en senior managers vanuit Rabobank helpen je om je eigen kwaliteiten nog beter in te zien en in te zetten, om goede projectresultaten neer te zetten en om je leersnelheid als professional te vergroten.
 • Leren van elkaar Via intervisiebijeenkomsten wissel je kennis uit en leer je van medetrainees. Dit betekent ook recht-door-zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 • ORMIT is een great place to work Dit jaar is ORMIT voor de elfde keer beloond voor haar organisatiecultuur. Dit betekent dat je in dienst gaat bij een Great Place to Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

Over Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. Haar missie luidt ‘Growing a better world together’. De bank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. De focus van de Rabobank ligt op een brede financiële dienstverlening in Nederland en internationaal met name op de voedsel- en agricultuursector.

Het beste van twee werelden

Dit traineeship is tot stand gekomen via een partnerschap tussen ORMIT en Rabobank. Rabobank zorgt voor een mogelijkheid om snel te kunnen excelleren in kennis via een inhoudelijk trainingsprogramma gecombineerd met praktische opdrachten met een grote impact. ORMIT is gespecialiseerd in talent- en leiderschapsontwikkeling en focust zich op jouw persoonlijke groei, je kracht om verbinding te maken en oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Jouw persoonlijke impact hangt immers af van het creëren van genoeg draagvlak voor jouw IT oplossingen binnen de Rabobank. Deze combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling zorgt ervoor dat jouw potentie als IT professional maximaal wordt benut!

Wat ga je doen?

Tijdens dit tweejarig programma ontwikkel jij je tot volwaardig IT professional die de complexiteit van moderne applicaties binnen de bank begrijpt. En ook snapt wat de bijdrage van deze applicaties is aan de doelstellingen van de Rabobank. Je neemt verschillende projecten op je waarbij je nieuw opgedane kennis meteen gaat toepassen. Denk hierbij aan de rol van Business Analist of Software Engineer. Je gaat aan de slag in multidisciplinaire teams en komt samen tot het gewenste resultaat. Aan het einde van dit tweejarig traineeship treed je in dienst bij de Rabobank als IT Consultant, Software Engineer of Business Analist.

 

"In mijn rol als business analist ben ik verbinder tussen IT en de business. Ik vertaal de behoefte van de business naar IT oplossingen."
max drenth.jpg

By Max Drenth

ORMIT & Rabobank trainee

ORMIT & Rabobank ontwikkelprogramma

Personal Development Training/25 days IT skills/50 days
Kick off - Welcome to Rabobank & ORMIT! Scrum & Agile way of working
Learning Agility Workshop PEGA SAS
Communcation Boost PEGA CBA
Personal Insights PEGA CSA
Outdoor Personal Leadership PEGA CSSA
Fresh perspective session Testing for non testers
Communcation marathon Introduction to corporate lending
Self confidence & Stress Management business analyst essentials
Advisory skills business functions modelling
Communcation marathon 2 information needs analysis
Stakeholder engagement data modelling
Presenting with visuals business process modelling
Facilitating workshops basics of Java
Insight & Infuence development lab ITIL Foundation
Personal Branding Monitoring Tooling

 

Heb jij het in je?

Start jouw carrière bij ORMIT

Solliciteer nu! Arrow

Je komt in aanmerking voor dit traineeship als je..

 • Affiniteit hebt met IT! En je het lef hebt om nieuwe ideeën op te werpen en innovatie te stimuleren;
 • Een Masterdiploma aan de universiteit hebt behaald;
 • Jezelf ontwikkelt hebt via verschillende extra-curriculaire activiteiten;
 • Maximaal 2 jaar fulltime werkervaring hebt; 
 • Vloeiend Nederlands en goed Engels spreekt / Vloeiend Engels spreekt (met bij voorkeur een basisniveau Nederlands);
 • Makkelijk samenwerkt met collega’s en stakeholders van verschillende afdelingen en culturen.

  --> Werkt het sollicitatieformulier niet goed? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Werving@ORMIT.nl

Dit kan je van ons verwachten de komende twee weken

 • Wij beoordelen jouw cv en motivatiebrief
 • Je maakt een online capaciteitentest
 • Je wordt uitgenodigd voor de eerste interviewronde
 • Je laat zien wie je bent in het ORMIT assessment
 • Wij heten jou welkom bij ORMIT!

  Vragen?
  Arlette van Lint Corporate Recruiter +31 (06)-57057672
Solliciteer nu! Arrow