ORMIT & NTS Project Management Traineeship

Draag bij aan de technologie van de toekomst als Projectleider binnen NTS!

 • New
 • Traineeship
 • 2 jaar
 • Nederland - Eindhoven

Je bent van harte welkom om voor dit traineeship te solliciteren en de procedure te doorlopen. Vanwege onze Coronamaatregelen vindt een groot deel van het sollicitatieproces online plaats. Verder zijn we in goed contact met NTS over de mogelijkheden om op een verantwoorde manier de assessmentdag te organiseren en je daarna kennis te laten maken met NTS.

 • Werken als Projectleider bij NTS, toeleverancier aan o.a. ASML;
 • Een intensief opleidings- en trainingsprogramma (± 26 trainingsdagen in 2 jaar);
 • Intervisie met ORMIT trainees;
 • Je eigen coach vanuit ORMIT en senior manager van NTS als mentor;
 • Instroom: mei - juni.
Laurens Jan Blue 2 - alleen webite geen social media.jpg
NTS bekijk video.png

Herken jezelf!

Het ontwikkelen en maken van complexe systemen voor hightech machinebouwers zoals ASML en Thermo Fisher. Dat is de core business van NTS Group. Wil jij bijdragen aan deze technologie van de toekomst? Ben jij een aanjager van vernieuwing? Heb jij een hoog kwaliteitsbesef? En durf jij op te komen voor de commerciële belangen van NTS? Dan is het ORMIT & NTS Project Management Traineeship echt iets voor jou!

Voor dit ORMIT & NTS Project Management Traineeship zoeken wij talent dat NTS helpt bij het realiseren van de groeidoelstellingen, nu én in de toekomst. Hiervoor is een optimale samenwerking met klanten nodig. Het leveren van topkwaliteit in systemen en dienstverlening is daarbij essentieel. Bovendien moeten processen binnen NTS optimaal verlopen en meegroeien met hun tijd. Tijdens dit traineeship zet jij je hiervoor in als Projectleider. Tevens doorloop je bij ORMIT een intensief ontwikkelprogramma dat gericht is op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

De toekomst versnellen

NTS is een eerstelijns systeemleverancier van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers Binnen de waardeketen van haar klanten is NTS met haar kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde. Deze waarde weet jij als Projectleider over te brengen in samenwerkingen met veeleisende klanten zoals ASML. Je overziet de waardeketen waarin NTS zich bevindt en je weet de supply chain binnen NTS zelf te optimaliseren. Dit zowel gericht op de technische als de administratieve aspecten. Ondertussen zorg je ervoor dat de producten en processen binnen NTS van topkwaliteit zijn. Het is dus belangrijk dat je processen overziet, in kaart brengt en kunt verbeteren. Vanzelfsprekend heb je een sterke affiniteit met technologie en ben je sterk in stakeholdermanagement. Kortom, jij weet verandering teweeg te brengen. Zo draag jij bij aan de technologie van de toekomst.

Een intensief ontwikkelprogramma!

Gedurende 2 jaar word je uitgedaagd om jouw talent en persoonlijk leiderschap optimaal te ontwikkelen. Dit betekent dat je, naast twee projecten bij NTS, een zeer intensief ontwikkelprogramma volgt. Een programma waarin jouw ontwikkeling centraal staat en dat je helpt om de uitdagingen binnen NTS snel te kunnen overwinnen. Dit alles met als doel om jouw persoonlijke groei te versnellen en de basis te leggen voor een succesvolle carrière bij NTS.

Over NTS

NTS heeft een onverminderd sterke ambitie om verder te groeien. Samenwerken en  optimaal gebruik maken van elkaars capaciteiten vormen het fundament onder het NTS voor de toekomst. Je bent als projectmanager betrokken bij het gehele product, waardoor je dagelijks contact hebt met vrijwel alle disciplines in het bedrijf over meerdere locaties. Je krijgt zo een goed beeld van het ontstaan van NTS en waar we naartoe bewegen. Je geeft hieraan zelf mede vorm en krijgt volop ruimte om jouw ideeën toe te passen.      

Het hoofdkantoor van NTS Group in Eindhoven (NL) fungeert als spil in het wereldwijde netwerk van alle NTS-bedrijven in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Meer weten over NTS: zie dit filmpje.

Maak kennis met het ORMIT Traineeship

ORMIT-video NL.PNG
 • Uitdagende projecten bij NTS Gedurende twee jaar voer je in elk geval 2 opdrachten uit bij verschillende afdelingen. Deze opdrachten worden steeds uitdagender waarbij je groeit in verantwoordelijkheid, impact, complexiteit en stakeholdermanagement.
 • Focus op jezelf - focus op anderen Tijdens het eerste jaar ligt de focus op je eigen ontwikkeling. In het tweede jaar ligt de focus op samenwerking en je impact op anderen. Met gerichte feedback, out-of-the-box trainingen en on-the-job bijsturing groei je elke dag.
 • Intensief opleidings- en trainingsprogramma Bestaande uit vakgerichte certificeringsopleidingen en trainingsdagen vanuit ORMIT (zo'n 26 dagen gedurende 2 jaar). Ontwikkel communicatieskills en adviesvaardigheden, stakeholder management in organisaties, een uitgebreide toolkit aan project-, proces- en changemanagement en zelfinzicht om te excelleren als young professional.
 • Intervisie met andere ORMIT trainees Om te leren van en met mede-trainees, ook wel je poolgenoten genoemd. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 • Coaching door je ORMIT coach Iemand die je helpt om te ontwikkelen naar jouw maximale potentie.

Jouw carrière bij NTS

Dit ORMIT & NTS Traineeship legt de basis voor een succesvolle carrière binnen NTS en is er bij uitstek op gericht dat jij een impactvolle positie kunt verwerven. Je vervult tijdens het traineeship twee rollen als Projectleider in Nederland. Daarna kun je doorgroeien richting Senior Projectleider of een managementpositie in de richting van Engineering, Supply Chain of Logistics & IT. De uitstroommogelijkheden zijn divers en afhankelijk van jouw ambitie, persoonlijke expertise, de richting waarin je jouw ontwikkeling stuurt en de verschillende projecten die je leidt.

Heb jij het in je?

Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met leiderschapspotentie en verandervermogen die de ambitie hebben om het verschil te maken in een technologische omgeving. Hierbij  is een commerciële mindset (het gaat niet alleen om de techniek), kwaliteitsbesef (compliance in producten en processen) en het vernieuwen van processen binnen NTS belangrijk. Je durft je plek in te nemen, bent proactief en houdt van efficiency en procesoptimalisatie. Stakeholdermanagement gaat jou goed af en je verbindt op een natuurlijke manier.

Waarom ORMIT?

ORMIT is specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling. Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. Dit doen we al ruim 25 jaar en met succes! Bovendien zijn we al 13 jaar op rij een Great Place to Work en de eerste organisatie in Nederland met het ‘Trainees’ CEDEO keurmerk.

Heb jij het in je?

Kickstart je carrière bij ORMIT & NTS! Je bent van harte welkom om voor dit traineeship te solliciteren en de procedure te doorlopen. Vanwege onze Coronamaatregelen vindt een groot deel van het sollicitatieproces online plaats. Verder zijn we in goed contact met NTS over de mogelijkheden om op een verantwoorde manier de assessmentdag te organiseren en je daarna kennis te laten maken met NTS.

Solliciteer Arrow

Dit vragen we van je:

 • Een Master of Science; bij voorkeur in een inhoudelijke technische richting zoals Werktuigbouwkunde of in Supply Chain Management, Data Science, IT of Quality Management;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Relevante nevenactiviteiten vormen een pré;
 • Je hebt affiniteit met techniek in een commerciële context;
 • Je hebt een groot kwaliteitsbesef;
 • Je bent proactief en een aanjager van vernieuwing/verbetering binnen NTS;
 • Je hebt een ontwikkelgerichte mindset;
 • Je hebt plezier in stakeholdermanagement en verbinding creëren.

Dit kun je van ons verwachten:

Het is ons doel om jouw sollicitatie binnen één week te beoordelen

 1. Laat je kwaliteiten zien in onze online capaciteiten test
 2. In een online interview beoordelen wij jouw analytische skills en of er een wederzijdse match is
 3. Daarna nodigen wij jou uit op de ORMIT assessment dag
 4. Leer NTS kennen en ontmoet je toekomstige collega’s
 5. Wij heten je welkom bij ORMIT!

Heb je nog vragen? WhatsApp of bel met onze Corporate Recruiter Arlette van Lint +31(0)657057672.

Solliciteer Arrow