Risk Management Traineeship bij Kadaster

Ontwikkel je tot Risk Manager samen met ORMIT & Kadaster!

 • New
 • Traineeship
 • Kadaster
 • 2 jaar
 • Incompany
 • 2-4 uitdagende oprachten bij het Kadaster
 • Een intensief tweejarig ontwikkelprogramma gericht op persoonlijk leiderschap en risicomanagement
 • Je eigen coach!
 • Laat je inspireren door je medetrainees en mentoren
Florianne resized.jpg

Herken jezelf!

Innovatie komt niet zonder risico en om deze te beheersen, nu en in de toekomst, zijn enthousiaste Risk Management Trainees nodig! Van iedere vierkante meter in Nederland is bekend van wie deze is en welke rechten daarbij horen. Kadaster is verantwoordelijk voor deze enorme hoeveelheid vastgoeddata en ontwikkelt zich de laatste jaren als één van de meest innovatieve publieke organisaties in Nederland en daarbuiten. Heb jij het in je om als risico specialist diverse managementlagen binnen Kadaster te adviseren op het gebied van risicomanagement en innovatie?

Solliciteer nu! Arrow

Ontwikkeling is key

Ontdek en ontwikkel je unieke talenten - en leer hoe je er impact mee creëert in het intensieve trainingsprogamma van ORMIT

Uitdagende projecten bij het Kadaster

Daag jezelf uit in de verschillende oprachten bij Kadaster en groei door als Risk Manager

ORMIT als social experience

Laat onze coaches, trainers én andere ORMIT’ers je inspireren en helpen groeien als leider.

Zo doen we het!

Ormit_Portraits-28.jpg
 • Uitdagende opdrachten bij Kadaster Gedurende twee jaar voer je opdrachten uit binnen het vakgebied Risico Management. Deze opdrachten worden steeds uitdagender waarbij je groeit in verantwoordelijkheid, impact, complexiteit en stakeholdermanagement.
 • Een intensief tweejarig opleidingsprogramma Bestaande uit vakgerichte certificeringsopleidingen en 25 Trainingsdagen vanuit ORMIT. Ontwikkel communicatieskills en adviesvaardigheden, stakeholder management in publieke organisaties, een uitgebreide toolkit aan project-, proces- en changemanagement en zelfinzicht om te excelleren als young professional.
 • Een persoonlijke Talent Development Manager Bij ORMIT die je helpt om te ontwikkelen naar jouw maximale potentie en een mentor bij het Kadaster voor jouw ontwikkeling als risk professional.
 • Intervisie bijeenkomsten Om te leren van en met mede-trainees, ook wel je poolgenoten genoemd. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 • De ORMIT experience Je wordt opgenomen in de bedrijfscultuur van een Great Place To Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

Kadaster: Grootmeester in vastgoed- en geografische informatie

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland. En de rechten die daarbij horen, zoals eigendom en hypotheek. Dat geldt ook voor schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Kadasters wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. Samen met andere overheden zorgen ze ervoor dat de geografische informatie van Nederland altijd inzichtelijk en up-to-date is. Jaarlijks leveren 1.700 medewerkers ruim 26 miljoen informatieproducten aan uiteenlopende partijen als notarissen, financiële instellingen en particulieren.

Risico management bij het Kadaster

Kadaster is de belangrijkste beheerder van vastgoed- en geografische informatie in Nederland. Je kunt je voorstellen dat alle processen, zowel de bestaande als nieuwe innovatieve processen risico’s met zich mee brengen. Hoe ga je als overheidsorganisatie met deze risico’s om? Welke maatregelen tref je? En hoe monitor je of de risico’s inderdaad beheerst blijven, terwijl het proces efficiënt verloopt en de kwaliteit van informatievoorziening hoogstaand blijft? Zomaar een greep uit de vraagstukken waarmee jij aan de slag gaat.

Wat ga je doen?

Als ORMIT trainee bij het Kadaster ontwikkel je je tot volwaardig risico professional. Om de juiste praktijkervaring op te doen ga je aan de slag met verschillende opdrachten binnen het Kadaster. Denk hierbij aan het ontwikkelen van datalek protocollen & het afhandelen van escalaties wanneer een datalek zich voor doet (risicomanager), het inventariseren van de mogelijkheden van nieuwe technologie zoals quantum computing op basis waarvan je het management adviseert (risico consultant) en het organiseren van de jaarlijkse ISO 27001 Audit (risico beleidsadviseur). Naast je opdrachten houd jij je bezig met monitoring van werkzaamheden en processen binnen het Kadaster. Worden de werkzaamheden volgens voorgeschreven werkwijze uitgevoerd? Je duikt in de wereld van wetgeving, de 'do's' en 'don'ts' op het gebied van risico management en innovatie en neemt de organisatie hierin mee.

Hoe kom je tot resultaat?

Je werkt in een politieke omgeving waar zowel formele processen als informele netwerken een belangrijke rol spelen. Door jouw inzicht in politieke structuren behaal je resultaat. Je gaat doelgericht en planmatig te werk waarbij je creativiteit en flexibiliteit inzet om je doel te bereiken. Je bent enthousiast over je vakgebied en weet het onderwerp Informatie Risico Management over te brengen op de rest van de organisatie en mensen in beweging te krijgen. Ook ben je nieuwsgierig naar ontwikkelingen in je vakgebied en neem je deel aan externe netwerkbijeenkomsten. Hier doe je inspiratie en kennis op om externe ontwikkelingen op dit gebied te vertalen naar verbetering en vernieuwing binnen het Kadaster. Jouw nieuwsgierigheid en gedrevenheid zorgen ervoor dat je graag verbeteringen aanbrengt in bedrijfsprocessen, informatiesystemen en risicobeheersing. Daarbij maak je gebruik van jouw (opgedane) vakkennis, pro-activiteit, communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) en durf je nieuwe dingen uit te proberen. Ben jij de enthousiaste ambitieuze held die wij hiervoor zoeken? Pak deze kans en solliciteer!

"Kadaster ontwikkelt zich de laatste jaren als één van de meest innovatieve publieke organisaties in Nederland en daarbuiten."

What’s next?

Na dit tweejarig ontwikkelprogramma is het de intentie dat je doorgroeit naar de functie van Assurance & Risk Officer binnen Kadaster. Afhankelijk van jouw ambitie en ontwikkeling varieert je uitstroompositie in verantwoordelijkheden en complexiteit. Zo kun je je bezig houden met deelgebieden of juist brede aandachtsgebieden binnen informatie risico management in de rol van risk consultant, adviseur risicobeleid en/of risicomanager. Ook kun je er naartoe groeien om volledig zelfstandig zorg te dragen voor monitoring en kwaliteitsbewaking bij de grote directies in Nederland.

Heb jij het in je?

Kickstart je ORMIT carrière

Solliciteer nu! Arrow

Dit vragen we van je:

 • Een WO Master; Bij voorkeur, maar niet uitsluitend in de richtingen Rechten, Bedrijfsinformatica; Informatie beveiliging, Criminologie, Information Management, Informatie Technologie, Informatica, Econometrie, (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, of een andere bestuurlijke Master
 • Kennis van en/of aantoonbare affiniteit met (informatie) risico management
 • Gedreven om je te ontwikkelen in het vakgebied Risico Management
 • Nevenactiviteiten zijn een pré
 • 0-2 jaar fulltime werkervaring
 • In staat om flexibel om te gaan met zowel formele processen als informele netwerken

> Werkt het sollicitatieformulier niet goed? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Werving@ORMIT.nl

Heb je vragen? Arlette helpt je het liefst via WhatsApp!

Arlette van Lint - Corporate Recruiter
+31 (06)-57057672

Solliciteer nu! Arrow