ORMIT & Ericsson Business and Solutions Traineeship

Breng high-tech innovatie en klantbehoeften samen en stap in een uitdagend ontwikkelprogramma van ORMIT & Ericsson!

 • New
 • Traineeship
 • 2 jaar
 • Incompany
 • Nederland - Rijen
 • Drie uitdagende projecten bij Ericsson
 • Een intensief tweejarig ontwikkelprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, projectmanagement, sales en innovatie
 • Je eigen coach vanuit ORMIT en senior managers van Ericsson als mentoren
 • Volgende assessmentdag: 27 januari 2020
 • Instroom: vanaf februari of zo snel mogelijk daarna
Ormit_Portraits-Emanuela-resized

Herken jezelf!

Wil jij bijdragen aan een maatschappij waarin alles en iedereen real-time met elkaar verbonden is? Waarin communicatiesystemen zorgen voor grenzeloze innovatie, samenwerking, vrijheid en oplossingen? Ben jij het talent dat baanbrekende technologie en services toegankelijk maakt voor klanten? Dan zit je bij het ORMIT & Ericsson Business and Solutions Traineeship goed!

Voor het ORMIT & Ericsson Business and Solutions Traineeship zoeken wij gedreven managementtalent dat de mogelijkheden van de nieuwste technologie kan samenbrengen met de behoeften van Ericssons klanten. Jij weet de brug te slaan tussen de high-tech innovaties vanuit Ericsson en de commerciële mogelijkheden hiervan. Je verdiept je in de nieuwste technologieën en ontwikkeling in de markt. Je ziet kansen en weet hierop feilloos in te spelen door je collega’s en klanten hierin mee te nemen. Het blijft niet alleen bij ideeën. Samen met je projectteam zorg je ook voor de uitvoering daarvan en maak je de hoge klantverwachting waar. Je bent pragmatisch en flexibel in je aanpak en denkt in kansen en mogelijkheden. Om de uitdagende opdrachten bij Ericsson te volbrengen en het optimale uit jezelf te halen, doorloop je bij ORMIT een intensief ontwikkelprogramma. Dit programma is gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Zo creëer je direct impact

Ericsson is een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor telecom- en serviceproviders. Met de 5G-technologie is Ericsson koploper in deze B2B markt. Daarbij is het essentieel om optimaal aan te sluiten bij de klantwensen. Services en technologieën moeten makkelijk in het gebruik, aan te passen en schaalbaar zijn. En daar komt toptalent als jij in beeld. Bij Ericsson Nederland zet jij je in zodat Telecom Operators en Service Providers hun business en klanten kunnen bedienen en laten groeien op een veilige wijze.

Op basis van jouw achtergrond en ambities maken we telkens een optimale match met uitdagende opdrachten binnen Ericsson. Opdrachten die als doel hebben om de organisatie en de dienstverlening van Ericsson in de breedte te leren kennen en om impact te maken. Binnen twee jaar vervul je drie opdrachten van ongeveer acht maanden. Hierbij rouleer je over drie afdelingen binnen Ericsson Nederland. Je doet een opdracht bij een Key Account (Sales), bij Product & Software Development en bij Customer Projects/Digital Services. De complexiteit en verantwoordelijkheid van deze opdrachten neemt flink toe. Van deelnemer aan een projectgroep, groei je al snel door naar projectleider en vervolgens naar complexe projecten waar change management een belangrijke rol speelt. Je neemt jouw inzichten en vernieuwende ideeën mee van afdeling naar afdeling. Jouw frisse blik en creatieve ideeën worden gewaardeerd. Zo krijg je de ruimte om daarmee werkprocessen te vereenvoudigen en nieuwe manieren van werk en projectmanagement te introduceren.

Ontmoet Ericsson & ORMIT in deze video

Joris de Bakker ORMIT and Ericsson
 • Uitdagende projecten bij Ericsson Gedurende twee jaar voer je drie opdrachten uit bij drie verschillende afdelingen. Deze opdrachten worden steeds uitdagender waarbij je groeit in verantwoordelijkheid, impact, complexiteit en stakeholdermanagement.
 • Focus op jezelf - focus op anderen Tijdens het eerste jaar ligt de focus op je eigen ontwikkeling. In het tweede jaar ligt de focus op samenwerking en je impact op anderen. Met gerichte feedback, out-of-the-box trainingen en on-the-job bijsturing groei je elke dag.
 • Intensief opleidings- en trainingsprogramma Bestaande uit vakgerichte certificeringsopleidingen en trainingsdagen vanuit ORMIT (zo'n 27 dagen gedurende 2 jaar). Ontwikkel communicatieskills en adviesvaardigheden, stakeholder management in organisaties, een uitgebreide toolkit aan project-, proces- en changemanagement en zelfinzicht om te excelleren als young professional.
 • Intervisie met andere ORMIT trainees Om te leren van en met mede-trainees, ook wel je poolgenoten genoemd. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 • Coaching door je ORMIT coach Iemand die je helpt om te ontwikkelen naar jouw maximale potentie.

Jouw carrière bij Ericsson

Circa 40% van het wereldwijde mobiele verkeer verloopt via Ericsson netwerkapparatuur. Ericsson stelt serviceproviders in staat de volledige potentie van connectiviteit te benutten. Al meer dan 140 jaar maakt Ericsson daarbij de volledige waarde van connectiviteit mogelijk door het ontwikkelen van baanbrekende technologie en diensten die gemakkelijk te gebruiken, te implementeren en te schalen zijn, en daarmee klanten succesvol maken.

Momenteel zit Ericsson middenin de transitie naar de technologische netwerkimplementatie van 5G. Dit brengt fantastische technische innovaties met zich mee. Bij Ericsson kun je groots denken en je ideeën omzetten in realiteit. Tijdens dit traineeship ga je in dienst bij ORMIT en krijg je gedurende twee jaar volop de mogelijkheden om te leren, te groeien en carrière te maken. Na een succesvolle afronding van het traineeship ga je in dienst bij Ericsson en maak je de vervolgstap die bij jouw kwaliteiten en ambities past!

Check deze video voor meer informatie over Ericsson.

Heb jij het in je?

Wij zijn opzoek naar talenten die de ambitie hebben om te werken in een technische-commerciële omgeving. Het is belangrijk dat je beschikt over een ondernemende klantgerichte instelling, snel en creatief kunt denken en goed kunt luisteren. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste digitale ontwikkelingen en neemt mensen mee in je enthousiasme hierover. Je maakt makkelijk contact, bent een team player, pro-actief en kunt mensen meenemen in je denken en handelen. Innoveren, verbeteren en verkopen geeft je energie. Tevens wil je jezelf als persoon en professional optimaal ontwikkelen!

Waarom ORMIT?

ORMIT is specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling. Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. Dit doen we al ruim 25 jaar en met succes! Ook zijn we inmiddels 13 jaar een Great Place to Work en zijn we de eerste CEDEO Traineeship erkende organisatie van Nederland.

Heb jij het in je?

Kickstart je ORMIT-carrière!

Solliciteer Arrow

Dit vragen we van je:

 • Master of Science diploma (MSc) in een technische, digitale of bedrijfskundige richting
 • 0 - 2 jaar relevante werkervaring
 • Nevenactiviteiten zijn een pré. Bijvoorbeeld relevante stages of werkervaring, een bestuursjaar, een eigen bedrijfje, project- en/of buitenlandervaring.
 • Gedrevenheid om techniek en marktkansen bij elkaar te brengen
 • Een innovatieve mindset en proactieve houding
 • Je bent pragmatisch en klantgericht
 • Stakeholdermanagement (intern en richting klanten)
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • Je wilt jezelf persoonlijk en professioneel optimaal ontwikkelen

Dit kun je van ons verwachten:

 1. We beoordelen jouw cv en motivatie 
 2. We sturen je een online capaciteitentest
 3. We nodigen je uit voor twee face-to-face interviews bij ons op kantoor
 4. We nodigen je uit voor de ORMIT-assessmentdag (27 januari 2020)
 5. We heten jou welkom bij ORMIT!

Heb je nog vragen? WhatsApp of bel met onze Corporate Recruiter Arlette van Lint +31(0)657057672.

Solliciteer Arrow