ASML Business & Engineering Traineeship

Verleg grenzen in technologie door persoonlijk leiderschap. Become a leader in Technology!

 • New
 • Traineeship
 • ASML
 • 2 jaar
 • Incompany
 • Veldhoven
 • Uitdagende projecten bij ASML
 • Twee jaar (persoonlijke) ontwikkeling bij ORMIT
 • Je eigen coach bij ORMIT en mentor bij ASML
 • Inspiratie uit je medetrainees en managers
The vacancy in English Arrow
Ruben resized.jpg

Become a leader in technology

Verleg de grenzen in technologie door persoonlijk leiderschap! ASML is toonaangevend als het gaat om innovatie en technologie. 80% van de machines en alledaagse apparatuur zou niet bestaan zonder ASML. Om snel op de behoeften van haar klanten te kunnen reageren, is ASML continu in ontwikkeling. ORMIT verlegt hierin de grenzen door jou te ontwikkelen tot een allround technisch professional die technologie aan organisatiedoelstellingen weet te verbinden. 


Maak jij het verschil binnen ASML?

Ontwikkeling is key

Ontwikkel je op het snijvlak van Business & Technologie in het ORMIT ontwikkelprogramma

Uitdagende opdrachten bij ASML

Om jouw persoonlijke groei te versnellen, krijg je veel verantwoordelijkheid in de opdrachten bij ASML. Je leert immers het meest van de praktijk!

ORMIT is een social experience

Laat je inspireren door onze coaches, trainers en trainees en laat je onderdompelen in een Great Place to Work, met veel leuke en leerzame sociale activiteiten.

Zo doen we het!

Siddarth
 • Outdoor kickoff! We beginnen het traineeship met een outdoor kickoff. Zo leer je jouw nieuwe traineepool goed kennen!
 • The ORMIT Development Program Je leert jezelf kennen. We laten je experimenteren met je talent in verschillende rollen bij ASML. Pas jij het beste in een technologisch gedreven rol? Of kom jij beter tot je recht in de ondersteuning van projecten?
 • Impact creëren In het tweede jaar ligt de focus op samenwerking en je impact op anderen. Met gerichte feedback, out-of-the-box trainingen en on-the-job bijsturing groei je elke dag
 • Op naar een functie die bij je past! Je weet nu wat je energie geeft en waar je echt sterk in bent. Met alles wat je hebt ontdekt, stippelen we samen met jou een pad uit naar je volgende job binnen ASML!

Over ASML

ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. ASML loopt voorop in de technologie en levert systemen aan alle toonaangevende chipfabrikanten over de hele wereld.

De 20.000 medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt. Het is de ideale omgeving voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

"Na het ORMIT Traineeship ben ik begonnen als Module Owner in de ASML EUV fabriek. De lessen die ik bij ORMIT heb geleerd, helpen me uitdagingen aan te gaan en met nieuwe innovatieve oplossingen te komen"
Inge-Willemse-289x300.jpg

By Inge Willemse

Module Owner & voormalig ORMIT trainee

Dit ga je doen

In het ORMIT & ASML Business & Engineering traineeship krijg je de kans om uitdagende werkervaring op te doen bij ASML. Op basis van de mogelijkheden binnen het bedrijf, jouw technische expertise en ambitie binnen ASML, word je gekoppeld aan de afdeling die het beste bij jou past. Je doorloopt je traineeship bij Environmental Control and Infrastructure (EC&I). 

Environmental Control & Infrastructure
De afdeling Environmental Control & Infrastructure (EC&I) maakt deel uit van de hardware-cluster binnen de development en engineering sector van ASML. De taak van deze afdeling is het ontwikkelen, leveren, integreren en kwalificeren van functionele modules en onderdelen van ASML's lithografietools met betrekking tot temperatuurregeling en gasconditionering. Technologiegebieden zijn: gas-, vacuüm- en waterstroomregeling, architectuur en ontwerp en temperatuursregeling.

Jouw mogelijkheden: Junior Projectleider of Architect
Tijdens dit traineeship helpen wij je een indrukwekkende toename van verantwoordelijkheid en complexiteit te ervaren met betrekking tot jouw rol binnen ASML. Aan het begin van je ORMIT & ASML-traineeship kun je beslissen in welke rol je wilt floreren: Main Delivery Owner of Architect.

Wil je een rol vervullen in de richting van Main Delivery Owner (MDO), vergelijkbaar met een Junior Projectleider? Dan zullen je verantwoordelijkheid als projectleider en de scope en complexiteit van je projecten steeds verder toenemen. Je begint met kleine opleveringen en groeit naar de volledige functie van MDO. Hiervoor moet je tijd-, budget- en risicomanagement als uitdagende taken kunnen zien. Je bent in staat om goed stakeholder management uit te oefenen en beslissingen te nemen met een focus op korte en lange termijn. Je bent in staat om je team te motiveren en te faciliteren en energie en een teamgeest op de werkvloer te brengen. Het is een indrukwekkende prestatie om een MDO-positie te bereiken binnen ASML tijdens dit tweejarige traineeship. Na deze twee jaar kun je zelfs verder groeien naar de functie van Senior Projectleider binnen ASML.

Je zou ook de voorkeur kunnen geven aan een expertrol en groeien naar de uitdagende functie van architect. In dat geval ben je verantwoordelijk voor het vertalen van specifieke vereisten in het ontwerp van de ASML-machines. Je hoofdverantwoordelijkheden zijn het maken en uitvoeren van het architectonisch ontwerp, de budgettering en de communicatierichting en -indien nodig- onderhandelen met de gebruikers. Afgezien van je focus op inhoud en details moet je je bewust zijn van de wensen van de rest van de organisatie en goed stakeholdermanagement kunnen uitvoeren. Daarom heb je voor beide rollen een combinatie van technische expertise en leiderschapskwaliteiten nodig.

 

Heb jij het in je?

Kickstart jouw carrière bij ORMIT & ASML!

Solliciteer Arrow

Wat we van je vragen..

 • Een masterdiploma van een technische studie (MSc). Bij voorkeur (niet uitsluitend) in Engineering, Toegepaste Wiskunde of Toegepaste Natuurkunde; Systems & Control en Innovation Science;
 • Academic-level skills;
 • 0 - 2 jaar fulltime ervaring
 • Sterke affiniteit met technologie en het verbeteren van processen;
 • Relevante extracurriculaire activiteiten zijn een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Zelfstartend en ondernemend;
 • You are eligible to work in the Netherlands (applicable for International candidates)

Dit gaat er de komende twee weken gebeuren..

 • Wij beoordelen jouw cv en motivatiebrief
 • Je maakt een online capaciteitentest
 • Je wordt uitgenodigd voor de eerste interviewronde
 • Je laat zien wie je bent in het ORMIT assessment
 • Je gaat kennismaken bij ASML
 • Wij heten jou welkom bij ORMIT!

Vragen?
Arlette van Lint - Corporate Recruiter
+ 31 6 5705 7672

Solliciteer Arrow