Talent is het nieuwe goud

Op zoek naar het juiste talent om gewenste veranderingen door te voeren of voor dat ene cruciale project? Behoefte aan nieuw talent voor het vullen van de talentpijplijn? Het vinden van toptalent is niet gemakkelijk. Zeker niet als de arbeidsmarkt krap is en iedereen in dezelfde vijver vist. Daar maakt ORMIT het verschil. We vinden, ontwikkelen en binden het juiste talent, zodat organisaties kunnen focussen op hun core business en verder kunnen groeien.

Poging 1.3.jpg

Perfecte match

ORMIT Talent Talk

Onze zeswekelijkse nieuwsbrief over het vinden, ontwikkelen en binden van jong talent.

Talent Talk november 2019 Arrow

ORMIT maakt organisaties succesvol

Ormit_Office-37.jpg

We vinden talent

Alleen het allerbeste talent blijft over. Zij willen groeien, verbinden, innoveren en de leiding nemen. We leggen de lat hoog; Slechts 4% van alle talenten starten in onze traineeships.

Ormit_Office-24.jpg

We ontwikkelen talent

Terwijl trainees resultaten realiseren voor organisaties, zorgen wij ervoor dat hun volledige potentieel tot zijn recht komt. ORMIT is specialist in traineeships. Dit betekent niet zomaar een training of een coach, maar een goed doordacht tweejarig ontwikkelprogramma. Een programma dat van toptalenten future leaders maakt.

Ormit_Office-29.jpg

We binden talent

ORMIT’ers maken het verschil, voor nu én de toekomst. Het zijn jonge leiders die weten te verbinden, daadkrachtig zijn, nieuwe expertise binnen brengen en anderen bevlogen maken doordat ze zelf zo bevlogen zijn. Maar liefst 90% blijft bij de organisaties waar ze hun traineeship hebben doorlopen.

“ORMIT’ers zijn zelfbewust, ambitieus en weten wat ze willen. Ik zie volwassen leiders en sterke persoonlijkheden.”
Jan-Konijnenberg.jpg

By Jan Konijnenberg

Senior VP & Commercial Supply Chain Lead Personal Health Philips

Neem contact met ons op!

We bespreken graag de mogelijkheden! U staat natuurlijk ook meteen op de radar bij heel wat toptalent. Want met meer dan 1500 alumni en huidige trainees, verspreidt de naam van een interessante werkgever zich heel snel

Contact Arrow

Multicompany traineeship

  • Flexibel toptalent
  • Een frisse blik en nieuwe energie
  • Iemand die verrassend snel mee gaat

Incompany traineeship

  • Specifieke richting, zoals digital of finance
  • Op maat gemaakt traineeship
  • Top talent gericht geselecteerd
Contact Arrow