Hey! Ik ben Michelle

Tijdens mijn traineeship heb ik ontdekt wat voor soort organisatie er het beste bij mij past. Wat ik belangrijk vind in een organisatie is de organisatiecultuur. Ik hou van korte lijnen en een open sfeer. Zoals met mensen werken die elkaar uit durven dagen, transparant en eerlijk zijn en gemotiveerd zijn er samen iets moois van te maken. Maar ook dat er ruimte is om tijdens de lunch over het weekend te praten of een borrel met elkaar te drinken na werk. Een omgeving om te leren, experimenteren en vooruitgang te boeken is waar ik naar op zoek ben.

Michelle.jpg
  • Change management - Learning & Development - Coaching - Coördineren

Mijn dag is geslaagd als...

Ik met iemand kan brainstormen, ideeën kan vertalen naar de praktijk om efficiënter te werken en zo resultaat te behalen. Ik vind het leuk om mensen te motiveren, ze anders te laten denken of te inspireren een stapje extra te zetten. Zodra ik mijn eigen krachten kan inzetten om anderen verder te helpen is mijn dag geslaagd. 

Het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb...

Na het afronden van mijn laatste opdracht kreeg ik van mijn manager te horen dat ze veel van mij geleerd had. Dat ik haar heb geïnspireerd op het gebied van management en leidinggeven. Ik vind het een groot compliment als ik mensen iets mee kan geven van wie ik ben en hoe ik zaken aanpak en dit is daar een mooi voorbeeld van.

Manager bij CAK:

“Michelle heeft met een frisse blik impact weten te maken binnen de organisatie. Ze maakt snel connecties en verbinding met de organisatie en teams.”