Hi, ik ben Martijn!

Wie ben ik? Mijn passie is mountainbiken, ik probeer het meerdere keren per week te doen en wil minimaal één keer per jaar echt de bergen in! Ik ben nieuwsgierig naar de motivatie achter het handelen van mensen, achter iedere actie zit een oorzaak. Als ik productief ben geweest, gesport heb en mijn creatieve ei kwijt kan, dan heb ik een topdag.

Martijn klein.jpg (1)
  • Projectmanagement - Stakeholder management - Storytelling - Persuasion & influencing

Mijn digital & human skills

Ik ben goed in het verbinden van mensen waarbij technologie perfect ondersteunt en ga harder lopen van alles waar progressie in voorkomt. Door mijn grafische achtergrond weet ik complexe materie eenvoudig te verbeelden! 

Teamwork

Communicatie en knopen doorhakken is voor mij onmisbaar in teamwork. Ergens samen voor willen gaan en 110% inzet geven. Een verandering is pas succesvol als de mensen waarop de verandering betrekking heeft intrinsiek geënthousiasmeerd zijn om de verandering tot een succes te maken.

Manager bij BAM:

“Martijn maakte meteen een frisse, enthousiaste en vooral gretige indruk. Hij stond te popelen om aan de slag te gaan en te leren. Hij zoekt actief naar feedback en wanneer hij die krijgt zie je ook direct terug dat hij deze toepast in zijn werk.”