Een succesvolle carrière begint bij jezelf

Jij hebt talent, dat weet je! Je bent bezig met afstuderen of je hebt je eerste fulltime werkervaring al op zak. Een veelbelovende carrière ligt in het verschiet! En dan komen de vragen: waar begin je? Hoe ga je jouw talent echt ontdekken en verder ontwikkelen? Ben je wel op de goede weg? En hoe kun jij het verschil maken?

Marc overzicht.jpg

Met deze vragen, en meer, kunnen wij je helpen. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat onze traineeships een kickstart zijn voor een succesvolle carrière. Bij ORMIT is jouw ontwikkeling geen bij- maar hoofdzaak. Alles is erop gericht om jouw unieke potentieel te maximaliseren. Wij geloven dat je het meeste leert van de praktijk, helemaal als gaat om leiderschap skills. Centraal in onze traineeships staat dan ook het uitvoeren van uitdagende projecten. Hierbij doe je waardevolle praktijkervaring op, leer je veel over jezelf en bouw je snel een mooi netwerk op. ORMIT maakt daarbij het verschil door persoonlijke begeleiding en een grote expertise in talentontwikkeling.

Werkervaring? Klik hier! Arrow
bekijk de video.jpg

Groei door als future leader

100% uitdaging: daar teken je voor bij onze traineeships. Zo leer je jezelf kennen en ontdek je jouw unieke kwaliteiten. Meer nog: je leert wat je energie geeft en hoe je je talenten het slimste inzet. Met behulp van coaching en feedback helpt dit je om door te groeien als future leader.

Dit kun je verwachten van ons unieke ontwikkelprogramma:

  • Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties waarbij je meteen resultaten neerzet.
  • Een intensief state-of-the-art trainingsprogramma gericht op (persoonlijk) leiderschap, communicatie, teamwork en innovatief projectmanagement.
  • Gedurende twee jaar, coaching van je eigen Talent Development Manager.
  • Leren met en van elkaar. Je start jouw traineeship met een groep van trainees. Verwacht oprechte feedback en observaties én vooral blijvende vriendschappen.
  • Een inspirerende bedrijfscultuur, ORMIT is al jaren een Great place to Work!
Maak kennis tijdens een van onze events! Arrow
ORMIT is een katalysator voor jouw ontwikkeling. In korte tijd ben je in staat om waardevol voor een organisatie te zijn. Met een ORMIT traineeship op je cv maak jij echt het verschil!
Sabine-2.png

By Sabine van Roijen

Senior Talent Development Manager / Loopbaan Coach

Reden 1: persoonlijke groei

Via ons trainingsprogramma kun je je ontwikkelen tot een inspirerend leider. Je leert jezelf en jouw voorkeursgedrag en leiderschapsstijl nog beter kennen. Je duikt in onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap, communicatie, teamwork, digitalisering, change management en innovatief projectmanagement.

Reden 2: geef sturing aan je carrière

Wij bieden je de mogelijkheid om uitdagende opdrachten te doen bij toporganisaties. Daarmee daag je jezelf uit en ontdek je welke bedrijfscontext en functie écht bij past. Hiervoor bieden we je graag loopbaancoaching aan.

Reden 3: intensieve coaching & feedback

Je loopt onvermijdelijk tegen dingen aan tijdens je opdrachten en ontwikkeling. Je kunt hiervoor terecht bij je medetrainees en bij je persoonlijke talent development coach. Onze coaches helpen je en hun perspectief geeft je inzichten die je kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. Ontdek en ontwikkel je unieke talenten - en leer hoe je er impact mee creëert en collega’s inspireert