Hey! Mijn naam is Hugo

Ik ben altijd al geïnteresseerd in techniek, vanaf jongs af aan schroefde ik al apparaten uit elkaar om te kijken hoe deze werkten. Tijdens mijn studententijd had ik een eigen bedrijf waarbij ik drones ontwierp en bouwde voor internationale bedrijven. Hier leerde ik om zelfstandig te werken, maar het brengt me ook veel voldoening om met een team doelgericht aan de slag te gaan en zo kennis te delen.

Hugo blauw.jpg
  • Techniek - Duurzaamheid - Innovatie - Management

Mijn grootste succes

Mijn grootste succes tot nu toe is het organiseren van het lustrum van mijn studenten roeivereniging Aegir. Met meer dan 2500 unieke bezoekers, een begroting van ruim 3 ton en zo’n 100 leden in verschillende commissies was dit echt de kroon op mijn studententijd. Hier heb ik enorm veel geleerd over het aansturen en financieel op peil houden van een grote projectmatige organisatie.

Duurzaamheid versnellen

De duurzame energie transitie zou ik graag in een stroomversnelling zien. Ik snap niet dat we op de huidige manier door blijven gaan terwijl we zien wat er allemaal om ons heen gebeurt. De mogelijkheden liggen er genoeg, het is nu tijd voor actie. Ik zou graag mijn steentje bijdragen om deze transitie te versnellen.

Manager bij ABN AMRO:

"Hugo maakt complexe materie eigen en zet onderwerpen in beweging. Hij doet snel kennis op, waardoor hij makkelijk in verschillende omgevingen werkt en nieuwe dingen oppakt."