Thrilled to explore the power of talent

Maak kennis met Edward en Rosalie

Edward is Business Director en heeft een flinke uitdaging. Rosalie is een Young Professional, bedrijfskunde gestudeerd met 2 jaar werkervaring. Ze vinden elkaar bij ORMIT. Wij matchen de vraag van Edward met de behoefte van Rosalie. Hij heeft een energieke veranderaar nodig. Zij wil impact maken en het beste uit zichzelf halen. Wij brengen beide werelden samen. Dat geeft energie, al 25 jaar lang. Enjoy Talent!

Homepage afbeelding.png

Ons antwoord op de vraag naar talent

De ORMIT’er is resultaatgericht en wordt gedreven door persoonlijke ontwikkeling. Voor jonge mensen is ORMIT de beste start van hun carrière, voor organisaties de bewezen oplossing voor het vinden, ontwikkelen en binden van talent dat het verschil maakt. Benieuwd naar de voordelen van samenwerken met ORMIT? Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Versnel veranderingen

Daniel Marrara Bertholdo, Global Deployment Manager Philips: “We willen talent aantrekken en aan ons binden met het oog op de toekomst van Philips. Het is fantastisch om te zien hoe gedreven deze jonge talenten zijn. Zij brengen nieuwe energie in ons bedrijf waar zich een omvangrijk veranderingsproces voltrekt.”

Krijg toegang tot ander type talent

Herman Wories, Vice President Global Business Incubator DSM: “ORMIT brengt DSM een nieuw type talent, dat we zelf niet kunnen vinden. Die talenten zijn van grote waarde, zo blijft onze organisatie wendbaar.”

Word aantrekkelijker op de arbeidsmarkt

Patrick Franken, teammanager bij PWN Drinkwaterbedrijf Noord-Holland: “ORMIT’ers dienen als katalysator voor de verandering van de interne organisatie. Het is fantastisch om jonge mensen te begeleiden in hun ontwikkeling en ze enthousiast te maken voor onze organisatie. Met effect: de eerste ORMIT’er is inmiddels medewerker van PWN geworden.”

Verbind talent duurzaam

Robert Lourens, Head of DFC Robotics & Orchestration and Outsourcing bij ABN AMRO. “De talenten van ORMIT zijn gedreven, ambitieus en slim, een groot aantal heeft een vaste baan gevonden bij ABN AMRO.”

Investeren in plaats van inhuren

Véronique Klaassen, directeur Uitvaartverzorging DELA: “Jong toptalent uit de markt halen, ze ondersteunen en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Die skills hebben wij zelf niet in huis. ORMIT wel.”

Ook de voordelen ontdekken van samenwerken met ORMIT?

Ontmoet de talenten