Hoi! Ik ben Duco

Over mij: Mijn passie is - sinds afgelopen zomer - wielrennen. Ik heb een racefiets gekocht en ben er helemaal gek op geworden. Ik probeer het drie keer per week te doen, waarvan in het weekend een grotere toertocht! Skills die ik meeneem naar een organisatie zijn mijn analytische skills, verbindend vermogen, en doelgerichtheid. Daarnaast ben ik gedreven, energiek en enthousiast!

Duco blauw.jpg
  • Projectmanagement - Risicomanagement - Stakeholder management - Data

Wanneer heb jij een topdag?

Wanneer ik op werk doelen heb kunnen bereiken en productief geweest ben, ik heb gefietst, en ik naast productieve ook nog gezellige afspraken met collega’s heb gehad, kan mijn dag niet meer stuk. 

Wat waardeer je in een collega?

Ik waardeer het enorm wanneer er oprechte interesse is in elkaar onder collega’s. Tijdens mijn laatste opdracht bij Rabobank heb ik naast collega’s ook echt bijzondere vrienden gemaakt. Dit maakte de werkzaamheden nog vele malen leuker! 

Manager bij Rabobank:

"Duco heeft laten zien dat hij sterk doelgericht, pragmatisch en geduldig is, hij heeft een echte ‘wat-kan-wel mentaliteit’. Daarnaast werd binnen het team ook erg gewaardeerd dat hij goed kan luisteren en begripvol en verbindend is. Duco kan goed ruimte geven en dan weer pakken. Ik heb zijn aanwezigheid en de behaalde resultaten erg gewaardeerd. "