Mijn naam is Daniël

Ik heb drie passies: duurzaamheid, technologie en sport, en vind het leuk om hier zowel via werk als privé mee bezig te zijn. Ik ga harder lopen van werk dat direct positieve impact heeft op het bedrijf, haar medewerkers en de maatschappij. Daarnaast kan ik geen dag zonder interactie met mensen om mij heen en koffie!

Daniël blauw.jpg (1)
  • Digital - Sustainability - Projectmanagement - Stakeholdermanagement

Waar ik trots op ben

Ik ben erg trots op het cum laude afronden van mijn masterprogramma. Daarnaast heb ik recent via ORMIT de “Request for Information” fase voor de vervanging van het ERP-systeem begeleid bij KPMG Meijburg & Co. Ik ben trots dat wij met een grote groep stakeholders door middel van een uitgebreid selectieproces twee partijen hebben kunnen kiezen waarmee Meijburg & Co de volgende stap kan zetten in de vervanging van het ERP-systeem.

De sleutel tot succes

Vanuit mijn digitale studieachtergrond, werkervaring én persoonlijke interesse in 'tech' heb ik veel kennis en ervaring in digitale ontwikkelingen. Daarnaast kan ik goed samenwerken met verschillende typen personen en heb ik de juiste communicatieve vaardigheden om de wereld van business en IT met elkaar te verbinden. Vertrouwen hebben in elkaar is naar mijn mening het fundament voor samenwerken. Verandering is voor mij succesvol als alle stakeholders zijn betrokken in de besluitvorming.

Manager bij Rabobank:

"Daniel organiseert zichzelf op de gebieden waar hij functioneel verantwoordelijk voor is. Hierbij pakt hij zelf het initiatief om te bepalen wat nodig is en voert dit vervolgens uit. Daniel is een snelle leerling en is goed coachbaar. Wij hebben in het programma een groot aandachtsgebied; hij bewijst dat hij veel complexiteit en informatie kan doorgronden en hierin de rode draad herkent."