Hi, there! Mijn naam is Anne-Marie

Vroeger wilde ik graag rechercheur worden. Het leek mij namelijk fantastisch tot de juiste oplossing te komen door te puzzelen en mensen proberen te begrijpen. Na verloop van tijd kwam ik erachter dat deze aspecten van het vak ook in het bedrijfsleven terug te vinden zijn. Dat sprak me veel meer aan dan de mogelijkheid op bloederige crimescenes terecht te komen.

Anne-Marie blauw small.jpg (2)
  • Strategisch management - Ondernemingsrecht - Procesmanagement - Projectmanagement

Digital en human skills

Ik vind het boeiend om nieuwe systemen te ontdekken en kan met veel verschillende typen mensen samenwerken. Ik hou graag overzicht en bewaak de grenzen van een project. Hierbij werk ik resultaatgericht en heb ik oog voor de belangen van alle stakeholders.

Ik krijg veel energie van het bijdragen aan een realistisch projectdoel dat leidt tot een verbetering van de huidige praktijk. Samen met anderen werken naar een mooi resultaat dat impact heeft, zorgt ervoor dat ik graag een extra beentje bijzet.

Het mooiste compliment...

Het mooiste compliment dat ik nu toe heb gekregen is dat ik door mijn ondernemende houding veel energie in een team breng en iedereen de ruimte geef voor zijn of haar inbreng, met als gevolg dat er mooie resultaten behaald kunnen worden. 

Talent & Development Manager:

“Anne-Marie is gedreven om toegevoegde waarde te leveren aan de organisatiedoelstellingen en kan deze doelstellingen vertalen naar concrete resultaten.”