De change agents bij DSM

Talenten die innovatieprojecten een boost geven.

DSM wil haar innovatieve karakter nog meer versterken door het inzetten van jonge toptalenten op innovatieprojecten. Hiervoor is in co-creatie door DSM en ORMIT een ontwikkelprogramma opgestart. Het mooie van dit programma is dat talenten rouleren over verschillende business groepen, posities en rollen. De selectie - wie gaat waar aan de slag - maken we niet op basis van kennis, maar op basis van persoonlijke eigenschappen.

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees hier hoe 6 internationale talenten innovatieprojecten bij DSM wereldwijd een boost geven.

Alejandro & Georgios laptop lach.jpg

Specialist in traineeships

Onze traineeships zijn er voor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Voor talenten die zichzelf willen uitdagen. Die impact willen creëren. Die groeien doordat resultaten neerzetten en ontwikkelen hand in hand gaan, elke opdracht opnieuw. Management, IT, finance, digital, marketing of een ander vakgebied? We hebben traineeships die aansluiten bij jouw interesse en ervaring. Start jouw ORMIT avontuur nu!

Poging 2.jpeg

ORMIT stories

ORMIT'ers maken 't mogelijk!

ORMIT’ers zetten in korte tijd de organisatie op scherp. Ze zijn digital minded, doortastend, proactief en bevlogen. Ze hebben de drive en intrinsieke motivatie om complexe projecten van de grond te krijgen. Ze stralen energie uit, zijn onbevangen, hebben een open houding en maken makkelijk contact. Het zijn teamplayers op zoek naar creatieve oplossingen: brutaal leergierig met een hoge 'snapsnelheid’. Benieuwd hoe een ORMIT’er jouw organisatie kan ontzorgen?

Emanuala resized.jpg

Een succesvolle carrière begint bij jezelf

Ormit_Office-24.jpg

Ontdek én ontwikkel je talent

100% uitdaging: daar teken je voor. Zo leer je jezelf kennen en ontdek je jouw unieke kwaliteiten. Meer nog: je leert wat je energie geeft en hoe je je talenten het slimste inzet. Groei door als future leader met behulp van coaching en feedback.

Ormit_Office-6-2.jpg

Ervaar de kracht van een topteam

We vragen je te springen, maar we zorgen wel voor een parachute. Wij sporen je aan om lef te tonen en coachen je bij elke uitdaging. Jouw persoonlijke talent development manager ondersteunt je tijdens het hele traject. In het ORMIT ontwikkelprogramma en het contact met andere ORMIT'ers wordt je geïnspireerd om aan te sturen vanuit hoofd en hart.

Ormit_Office-17-1.jpg

Neem een voorsprong in je carrière

Een traineeship bij ORMIT is een unieke manier om je carrière de juiste richting te geven. Je wordt ingezet op verschillende opdrachten, in verschillende rollen en mogelijk bij diverse organisaties, terwijl je meteen resultaten neerzet. Je stuurt je carrière in een richting die écht bij je past. Zo geef je jezelf een enorme voorsprong!

Heb jij het in je?

Start nu jouw ORMIT avontuur!

Bekijk onze Traineeships Arrow

Wat mag je verwachten?

 • Een traineeshipgeen stage 
 • Topprestaties leveren bij toporganisaties 
 • Persoonlijke coaching en feedback 
 • 25+ dagen training en opleiding 
 • Leren van én met andere trainees 
 • Werken bij een Great Place to Work
 • Carrièrebegeleiding 
 • Doorstroom naar toporganisaties 

ORMIT is een Great Place to Work

 • Fijne collega’s en een plezierige sfeer
 • Meer dan alleen werk met aandacht voor jou 
 • Persoonlijke ontwikkeling staat centraal 
 • Een netwerk voor de rest van je leven
Bekijk onze Traineeships Arrow