Blog: Met welke vaardigheden maak je écht impact?

Soms heeft ORMIT alumnus Ruben Mulder van die momenten. Dan wordt hij ‘geflext’ op zijn eigen vaardigheden, zoals hij zelf zegt. Maar wat zijn nu cruciale vaardigheden om binnen organisaties écht impact te kunnen maken?

Lees hoe Ruben mensen overtuigt bij PepsiCo en welke 7 vaardigheden nodig zijn voor een succesvolle transformatie.

Ruben Mulder MT.jpg

Thrilled to explore the power of talent

Onze traineeships zijn er voor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Voor talenten die zichzelf willen uitdagen. Die impact willen creëren. Die groeien doordat resultaten neerzetten en ontwikkelen hand in hand gaan, elke opdracht opnieuw. Management, IT, finance, digital, marketing of een ander vakgebied? We hebben traineeships die aansluiten bij jouw interesse en ervaring. Start jouw ORMIT avontuur nu!

Poging 2.jpeg

ORMIT stories

ORMIT'ers maken 't mogelijk!

ORMIT’ers zetten in korte tijd de organisatie op scherp. Ze zijn digital minded, doortastend, proactief en bevlogen. Ze hebben de drive en intrinsieke motivatie om complexe projecten van de grond te krijgen. Ze stralen energie uit, zijn onbevangen, hebben een open houding en maken makkelijk contact. Het zijn teamplayers op zoek naar creatieve oplossingen: brutaal leergierig met een hoge 'snapsnelheid’. Benieuwd hoe een ORMIT’er jouw organisatie kan ontzorgen?

Emanuala resized.jpg