An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Events

Af en toe is het goed om even uit de rush van het moment te stappen. Kom naar De Bilt en doe nieuwe inspiratie en energie op. Tijdens onze masterclasses kunt u uw gedachten laten gaan over dat wat u inspireert in uw werk, uw leiderschap en uw leven.  

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Masterclass waarderend coachen

Datum volgt...
Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag met waarderend coachen als middel om mensen in hun kracht te zetten. In deze inspirerende masterclass doet u ervaring op en krijgt u praktische handvatten aangereikt die u goed kunt gebruiken in uw rol als leidinggevende. 

Masterclass waarderend coachen

Bevlogenheid verhogen, hoe werkt dat?

Datum volgt... 
Mensen die bevlogen aan het werk zijn, ervaren ‘flow’. Ze halen veel voldoening uit hun werk omdat ze het zinvol vinden en omdat ze waardering krijgen. In die flow voelen ze zich energiek, sterk en veerkrachtig. Deze bevlogen werknemers leveren een organisatie veel op. Als leidinggevende heeft u veel mogelijkheden en kansen om deze bevlogenheid te laten ontstaan of teniet te doen.

Bevlogenheid verhogen, hoe werkt dat?

Traineeships als verandertool

Datum volgt....
Wij geloven er sterk in dat jonge talenten een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan allerlei ontwikkelingen, zeker wanneer we hun ‘vernieuwingskracht’ goed weten te benutten. De workshop laat zien hoe je een traineeship vorm geeft op een wijze waarmee je jonge talenten stimuleert en faciliteert om vanuit hun kracht, in verbinding met de ervaren collega’s, een bijdrage te leveren aan veranderingen in het werk en daarmee de veranderkracht van de organisatie een push geeft.

Traineeships als verandertool

Eerdere events


Masterclass coaching november 2015

Het mooie van waarderend coachen is dat u uitgaat van de sterktes, talenten en mogelijkheden van uw gesprekspartner. U gaat bewust en nieuwsgierig op zoek naar de werkelijke motivatie van degene die tegenover u zit. Door daar bij aan te sluiten, daagt u mensen uit het beste uit zichzelf te halen. Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag met waarderend coachen als middel om mensen in hun kracht te zetten.

 

Blijf op de hoogte van onze events