An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Multicompany Traineeship

Ontwikkel jouw leiderschapskwaliteiten in verschillende contexten tijdens het ORMIT Multicompany Management Traineeship.

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

...

Zo! Klaar met studeren! Jij hebt jouw cv verrijkt met prachtige ervaringen. Hieruit blijkt potentie en jij weet dan ook zeker dat je het in je hebt grootse dingen te bereiken. Maar wat nu? In welke rol kan jij excelleren? In welke organisatiecontext ben jij het meest succesvol? De keuzes aan het begin van je carrière zijn essentieel, maar niet altijd makkelijk. Verken je opties met ons en start jouw ORMIT avontuur!  

Het tweejarige ORMIT Multicompany Programma (MCP) heeft tot doel je talenten en leiderschapskwaliteiten heel gericht te ontwikkelen, te ontdekken waar jouw kracht zit en te ervaren in welke rol of bij welk type organisatie je het beste tot je recht komt. Twee jaar lang voer je verschillende uitdagende opdrachten uit bij twee tot vier toonaangevende bedrijven en word je intensief begeleid door ORMIT in een uniek ontwikkelprogramma. ORMIT opdrachten kunnen sterk uiteenlopen, maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen in één specifieke industrie verschillende opdrachten te voltooien. We onderscheiden Techniek, Business & IT en Finance.  

...
 

Multicompany, Technical en Business & IT? 

Het is mogelijk om jouw Multicompany programma in te richten op basis van jouw specifieke affiniteit. Management is immers industrie overschrijdend. Zo kun je ervoor kiezen met name opdrachten te vervullen in de Technische Industrie, op het snijvlak van Business & IT, of finance.

Het ORMIT Ontwikkelprogramma, een unieke formule: 

ORMIT perfectioneert haar ontwikkelprogramma als sinds 1994. Onze formule is keer op keer succesvol gebleken in het ontwikkelen van leiderschap bij toptalent! Wij versnellen jouw persoonlijke groei door deze elementen te combineren:

- Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties.
- Intensief tweejarig trainingsprogramma gericht op leiderschapskwaliteiten en innovatief projectmanagement.
- Een Persoonlijke Talent Development Manager als klankbord van jouw ontwikkeling
- Intervisie bijeenkomsten om te leren van en met elkaar. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
- De ORMIT Experience: Werken bij een Great Place To Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

What happens next?

We begeleiden 90% van onze Trainees naar een topfunctie bij een van de deelnemende organisaties in het MCP Traineeship. Je bent niet verplicht uit te stromen in ons netwerk. Maar het is wel een mooie kans om jezelf direct naar een impactvolle positie te katapulteren. 


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je een dagje meelopen kijk bij onze Inhousedag of lees meer op de FAQ pagina.
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Multicompany Recap:

:• Persoonlijke én professionele ontwikkeling
• Verschillende opdrachten bij top organisaties
• Werken aan je leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen
• Twee jaar je eigen professionele coach
• Inspirerende omgeving van talentvolle mede trainees en een Great place to work!
• Opbouw van een divers netwerk
• begeleiding naar een fantastische uitstroom positie binnen één van de organisaties in ons netwerk.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Voor ons Multicompany Programma zijn wij op zoek naar kandidaten met:

• Een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur (dus niet uitsluitend) op het gebied van economie, finance, (technische) bedrijfskunde, logistiek, operations, econometrie of technische bestuurskunde

• Maximaal 3 jaar werkervaring

• Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten

Het verschil maken als leider


Wij zijn op zoek naar bevlogen talent dat de ambitie heeft om het verschil te maken als leidinggevende en bereid is te investeren in zichzelf. Naast persoonlijk leiderschap, vraagt dat om eigenschappen als verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, flexibiliteit en leervermogen. Dat is waar ORMIT bekend om staat. Dat is wat wij zoeken en beloven aan de organisaties waarmee wij samenwerken.


Martijn over zijn opdracht bij Shell

"Het deel van Shell waar ik actief ben (de Nederlandse Aardolie Maatschappij) staat voor grote uitdagingen, waardoor veel reorganisaties en veranderingstrajecten noodzakelijk zijn. Ik zorg ervoor dat we overzicht houden op de verschillende programma's. Dit doe ik onder meer door de samenwerking tussen het bedrijf en de Ondernemingsraad te verbeteren, maar ook door processen te standaardiseren. Tegelijkertijd ben ik zelf een reorganisatietraject aan het begeleiden. Erg spannend, het heeft echt impact op mensen, maar het zorgt er evengoed voor dat het bedrijf beter klaar is voor de toekomst. Bovendien is het een inzichtelijke manier om te zien of de procesverbeteringen die ik doorvoer in de praktijk goed werken. Alles valt zo op zijn plek.
 
Daarnaast ben ik bezig met het analyseren van de interne communicatiestrategie. Worden medewerkers voldoende meegenomen in alle veranderingen? En kunnen ze dit aan? Erg belangrijke vragen die een organisatie in beweging niet mag vergeten.
 
Het leukste aan mijn rol vind ik de vrijheid die ik krijg. Zo heb ik een instrument gemaakt waarmee ik snel kan nagaan waar nieuwe kansen voor reorganisaties liggen en denk ik mee over vraagstukken met betrekking tot expats. Dat ik dit alles bovendien mag doen in een bedrijf als Shell - en dan ook nog eens bij de NAM, waar behoorlijk wat om te doen is - vind ik enorm inspirerend en leerzaam!"

-

Procedure

Sollicitatiebrief en cv
Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan nodigen wij je uit om een motivatie brief te sturen samen met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten en schrijf een sterke brief. Wij lezen deze altijd! Je kunt deze documenten uploaden via het sollicitatieformulier. 

Capaciteitentest:
De opdrachten bij ORMIT zijn zeer uitdagend en om meer grip te krijgen op jouw potentieel, vragen we je een capaciteitentest te maken.

Het sollicitatiegesprek
In dit gesprek sta jij als persoon centraal en bespreken we jouw motivatie voor ORMIT, veelal gecombineerd met een thema interview. We gaan in op een onderwerp en onderzoeken jouw denkkracht.  

De assessmentdag
Indien het gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor het assessment. Als voorbereiding op het assessment maak je een Persoonlijkheidsvragenlijst (Big Six). Tijdens de dag, presenteer jij jezelf aan de assessoren en medekandidaten, doe je rollenspelen en voer je verschillende individuele gesprekken. Wanneer blijkt dat je voldoet aan de eisen die ORMIT stelt, word je uitgenodigd voor een aannamegesprek.  

Het aannamegesprek

In het aannamegesprek worden je arbeidsvoorwaarden toegelicht en samen komen we overeen wanneer je in dienst komt bij ORMIT.

Heb je nog vragen?

Bel gerust even met onze Recruiter.

Bel Arlette

+31(0)611322711

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Mail Arlette

Recruitment@ORMIT.nl

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

 

Solliciteer direct!

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.
  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

alle traineeships

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

FAQ

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.