An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT & ASML Traineeship

State of the art traineeship binnen het Program Management Office van een ASML Business Line
Click here for English

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

...

Ben jij klaar voor het traineeship bij één van de grootste en succesvolste hightech ondernemingen van de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! ORMIT & ASML bieden jou de kans om deel te nemen aan een intensief 2-jarig traineeship binnen het Program Management Office van ASML.

...

ORMIT Trainee binnen het ASML Program Management Office

In dit intensieve traineeship word je door persoonlijke en professionele ontwikkeling in combinatie met het uitvoeren van een (of meerdere) functies binnen het Program Management Office binnen ASML klaargestoomd voor een uitdagende functie binnen dit internationale high tech bedrijf.

Je bent onderdeel van het PMO team en zorgt samen met je collega’s en je interne klanten voor een optimale bedrijfsvoering. Je maakt effectieve en efficiënte cross sector samenwerking en besluitvorming mogelijk door uitvoering van verbeter projecten ten behoeve optimale organisatie van programma en product.

Je komt zelf met ideeën en initiatieven om continu te blijven verbeteren in het primaire (PGP) en ondersteunende (PMO) processen binnen het hele Program Management Office en ten dienste van de ontwikkeling van het product en als support binnen het programma management van de Business Line. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega’s in de betrokken ASML sectoren zoals Product Marketing, Finance, Development & Engineering, Manufacturing en Customer Support.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Wat is het Program Management Office bij ASML?

ASML is een matrixorganisatie die bestaat uit meerdere Business Lines die ondersteund worden door verschillende sectoren. De missie van ASML PMO is: “A highly skilled, motivated and objective program management office, enabling best in class project and portfolio management and drive its execution into ASML’s culture. Enable effective decision-making and cross sector execution of project, program and portfolio management…..” 

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het ASML PMO traineeship is uniek door de combinatie van een passende persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo word je uitgedaagd tijdens één of twee uitdagende (groeps)opdrachten binnen het Program Management Office van een Business Line van ASML.

Gedurende het intensieve trainings- en opleidingsprogramma, word je gecoacht op persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling, zowel door ASML managers als door je ORMIT coach. Je gaat actief aan de slag met loopbaancoaching en je hebt intervisie met collega trainees.

We zoeken jou als je...

Minimaal een afgeronde WO-opleiding hebt. Bij voorkeur in een economische, bedrijfskundige of technische studierichting. En je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring.

Ambitieus en bevlogen

Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten. Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met gevoel voor techniek, project- en programmamanagement die de ambitie hebben om bij te dragen aan groei en ambities van ASML..

Je wilt investeren in jezelf en je staat graag met je voeten in de klei. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, mens- en resultaatgerichtheid, snel van conceptueel denken naar doen, flexibiliteit en leervermogen.

 

Ben jij het talent dat we zoeken? Solliciteer dan direct!

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.
  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Werving & Selectie

Zij vertellen je alles over het ORMIT & ASML traineeship

Bel W&S

+31 (0)30 2984300

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Mail W&S

werving@ormit.nl

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Alle traineeships

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

FAQ

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.