An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT & ASML Traineeship

Word ORMIT Trainee bij ASML en versnel jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bij één van de grootste en succesvolste hightech ondernemingen van de wereld!

Click here for English

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

...

Ben jij klaar voor het traineeship bij één van de grootste en succesvolste hightech ondernemingen van de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! ORMIT & ASML bieden jou de kans om deel te nemen aan een intensief 2-jarig traineeship binnen het Program Management Office van ASML.

...

ORMIT & ASML                                              More than just a Traineeship!

Als ORMIT Trainee bij ASML staat jouw ontwikkeling centraal!

Enerzijds wordt jou een intensief trainingsprogramma aangeboden gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Anderzijds voer je één of meerdere projecten uit bij ASML en word je klaargestoomd voor jouw droomfunctie in dit internationale High Tech bedrijf.

Wat is het Program Management Office bij ASML?

Vanwege de omvang en complexiteit van de projecten bij ASML, worden deze projecten ondersteund door PMO. PMO biedt een centraal georganiseerde structuur voor ondersteuning van verschillende complexe projecten en fungeert als direct sparringpartner voor projectmanagers en programma managers.

Als onderdeel van het PMO team zorg jij er samen met collega’s en interne klanten voor dat er een optimale bedrijfsvoering wordt gerealiseerd. Je maakt effectieve en efficiënte cross sector samenwerking en besluitvorming mogelijk door uitvoering van verbeter projecten.

De missie van ASML PMO is: “A highly skilled, motivated and objective program management office, enabling best in class project and portfolio management and drive its execution into ASML’s culture. Enable effective decision-making and cross sector execution of project, program and portfolio management…..”

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

ORMIT Trainee binnen het ASML Program Management Office

In jouw PMO Traineeship bij ASML ben jij initiatiefrijk en kom je zelf met ideeën en initiatieven om verbetering te bewerkstelligen in zowel de primaire processen, Product Generation Processes als in de ondersteunende (PMO) processen binnen het hele Program Management Office. Om jouw impact binnen PMO te vergroten, dien je draagvlak te creëren en nauw samen te werken met collega’s in ASML sectoren zoals Product Marketing, Finance, Development & Engineering, Manufacturing en Customer Support. Ook ben je direct (strategisch) sparringpartner van projectmanagers en programmamanagers binnen ASML op strategisch, operationeel en tactisch niveau. 

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het ASML PMO traineeship is uniek door de combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo ga je actief aan de slag met jouw persoonlijke (leiderschaps)ontwikkeling samen met collega trainees, coaches en trainers. Je krijgt van ORMIT een stevig fundament. Denk aan intervisie, coaching en trainingen. Daarnaast biedt ORMIT een basis aan projectmanagement skills door jou te voorzien van kennis van methodieken zoals PRINCE 2, Scrum & Lean. Je wordt professioneel uitgedaagd tijdens één of twee uitdagende (groeps-)opdrachten binnen het Program Management Office van een Business Line van ASML onder begeleiding van jouw ASML manager.

ORMIT gelooft in leren en presteren: Het fundament dat je door ORMIT wordt aangereikt, pas je direct toe in jouw rol als PMO Trainee bij ASML.

More than just a Traineeship!

We zijn naar jou op zoek als je..

Minimaal een WO-opleiding hebt afgerond, bij voorkeur in een economische, bedrijfskundige of technische studierichting.

Tussen de 0 en twee jaar werkervaring hebt opgedaan.

Ambitieus en bevlogen
Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten. Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met gevoel voor techniek, project- en programmamanagement die de ambitie hebben om bij te dragen aan groei en ambities van ASML..

Je wilt investeren in jezelf en je staat graag met je voeten in de klei. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, mens- en resultaatgerichtheid, snel van conceptueel denken naar doen, flexibiliteit en leervermogen.

 

Ben jij het talent dat we zoeken? Solliciteer dan direct!

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.
  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, jpg, jpeg, png.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Werving & Selectie

Zij vertellen je alles over het ORMIT & ASML traineeship

Bel W&S

+31 (0)30 2984300

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Mail W&S

werving@ormit.nl

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Alle traineeships

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

FAQ

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.