An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Traineeship op maat

ORMIT Incompany Programma

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

...

Het Incompany traineeship is een maatwerk traineeship voor een specifieke organisatie en voor een specifieke rol. Hiervoor werkt ORMIT samen met u aan een structurele invulling van talentmanagement: het vinden, ontwikkelen en binden van het juiste talent voor uw organisatie.  

Wij combineren het beproefde ORMIT-profiel met uw specifieke selectiecriteria. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u talent zoekt dat de ambitie heeft om aan de slag te gaan in bepaalde functies, innovatie of verandering wil aanjagen, of opdrachten in het buitenland wil doen. Wij zoeken deze talenten en maken een ontwikkelprogramma op maat. Het verschil met ORMIT Multicompany Programma is dat deze trainees hun programma doorlopen op verschillende plekken alleen binnen uw organisatie. Na het tweejarige ontwikkelprogramma bij ORMIT treden zij bij u in dienst.

...

Vinden, ontwikkelen en binden van talent

ORMIT heeft een grote wervingskracht op de doelgroep van hoogopgeleid jong toptalent en is bewezen succesvol in het selecteren en ontwikkelen van deze high potentials. Gedurende het ORMIT ontwikkelprogramma worden de trainees ingezet op opdrachten in uw organisatie die er toe doen. Hierdoor valt een besparing op externe inhuur samen met het aantrekken en ontwikkelen van talent. De trainees worden gericht ontwikkeld door de ervaring die zij opdoen bij deze opdrachten, door individuele coaching on-the-job, opleiding, intervisie en de ORMIT ervaring. Na afloop van het Incompany Traineeship kunt u de talenten in dienst nemen van uw organisatie. Zowel u als de talenten kunnen een bewuste en gefundeerde keuze maken voor een bepaald bedrijfsonderdeel en rol binnen uw organisatie. Op deze manier wordt optimale verbinding en bevlogenheid gerealiseerd. 

90% van de talenten treedt na afloop van het traject in dienst bij de organisatie.

Praktijkvoorbeelden traineeships op maat

Benieuwd naar hoe wij organisaties helpen met een traineeship op maat? Lees dan hier de business cases van Philips en De Belastingdienst. 


Philips


Hoe zet Philips internationaal toptalent in om het effect van haar Supply Chain programma’s verder te versterken? In co-creatie met ORMIT is er binnen Philips een internationaal Supply Chain Management Traineeship opgezet. Ontdek hoe ORMIT dit heeft aangepakt en wat de eerste resultaten zijn.  Belastingdienst

De Belastingdienst krijgt op korte termijn te maken met een personele omslag. De komende jaren vertrekken veel medewerkers met kennis. De Belastingdienst heeft daarom behoefte aan jong talent dat een bijdrage kan leveren aan de organisatiedoelstellingen van de toekomst. Hun concrete vraag was: help ons met het toekomstbestendig maken van onze dienst op top managementniveau.

Talent management opzetten met ORMIT? Bel met Simone 

Simone van Egdom is Business Unit Manager Maatwerk Traineeships

Bel Simone

+31 (0)30 2984300

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Mail Simone

simone.van.egdom@ormit.nl

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Talent voor projecten

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over ORMIT

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.