An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT weer beste werkgever met tweede plaats

19 december 2014

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Hoogste waardering voor meest stimulerende leeromgeving

Deze week ontving ORMIT de award voor beste werkgever 2014. De specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling kreeg de prijs voor het behalen van de tweede plaats in het Beste Werkgevers Onderzoek 2014 van SatisAction en NRC. De leeromgeving van ORMIT werd beoordeeld met een negen. Daarmee heeft zij de meest stimulerende leeromgeving van alle deelnemende organisaties. Het Beste Werkgevers Onderzoek geeft inzicht in medewerkerstevredenheid en vergelijkt de arbeidsvoorwaarden van organisaties.

Goed werkgeverschap is strategische keuze

Hetty van Ee, Algemeen Directeur: "Wij zijn er trots op dat we opnieuw een beste werkgever zijn. Voor ORMIT is goed werkgeverschap een strategische keuze. We willen als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling niet alleen het goede voorbeeld geven, maar zien de ORMIT ervaring ook als onderdeel van de ontwikkeling van trainees. Deze ontwikkeling stimuleren en faciliteren we. Niet alleen op professioneel vlak, maar vooral ook persoonlijk. Wat kan ik, wat kan ik verder ontwikkelen en hoe kan ik anderen stimuleren dat ook te doen. Want door inzicht in jezelf, kun je beter kiezen voor werk dat bij je past en dat verhoogt de werktevredenheid. Tevreden medewerkers zijn bevlogen en betrokken met als resultaat dat ze net dat stapje extra zetten en het verschil kunnen maken. Dat we opnieuw zo hoog eindigen met ook nog eens een zeer hoge waardering voor de leeromgeving, bevestigt voor mij dat alle ORMIT'ers dit ook zo ervaren."

Over het onderzoek

Het SatisAction/NRC Carrière Beste Werkgevers Onderzoek is een wetenschappelijk verantwoord onderzoek en geeft inzicht in de tevredenheid van werknemers bij organisaties. Ook worden de arbeidsvoorwaarden vergeleken met die van andere organisaties. Dit resulteert in drie rankings, namelijk Beste Werkgevers, Beste Arbeidsvoorwaarden en Meest tevreden medewerkers. Dit onderzoek is het eerste Beste Werkgevers Onderzoek in Nederland. In voorgaande jaren is het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de Intermediair. Sinds 2012 is NRC Carrière media-partner in het onderzoek. Voor meer informatie: https://www.nrccarriere.nl/bwo

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?