An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT voor 11e jaar op rij uitgeroepen tot Best Workplace 

 

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Wat maakt ORMIT een Best Workplace?

Great Place To Work heeft ORMIT voor het elfde jaar op rij uitgeroepen tot Best Workplace. Gisteravond ontving de specialist in traineeships uit De Bilt de titel Best Workplace 2018 in Amsterdam. ORMIT laat met haar aanpak jonge leiders ervaren wat aansturen met hoofd en hart en goed werkgeverschap betekent. En werkt met de feedback uit het onderzoek aan het continu verbeteren van haar organisatie. In de ranglijst van best workplaces middelgrote bedrijven behaalde ORMIT de 3e plaats.

Sterke groei

“We zijn hier enorm trots op”, zegt algemeen directeur Hetty van Ee. “Het afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid met veel nieuwe internationale traineeships. We hebben vernieuwingen doorgevoerd en opereren in een omgeving die continu sterk in beweging is. Dat dit samen gaat met recordscores op geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap is fantastisch. Dit is niet alleen een compliment aan alle medewerkers, maar ook aan onze participanten, de deelnemende organisaties. Zij co-creëren samen met ons de ontwikkeling van jonge toptalenten.”  

Het is onze overtuiging dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden.

Voorbeeld voor toekomstige leiders

ORMIT doet al vanaf 2008 mee aan Great Place To Work. “Niet voor de ranking, maar omdat we de talenten die we ontwikkelen willen laten ervaren wat het betekent om bij een Best Workplace te werken, zegt Hetty van Ee. “Met onze aansturing geven we een voorbeeld aan de leiders van de toekomst. We vertrouwen erop dat ze dat meenemen in hun eigen leiderschap en daarmee het verschil maken voor de mensen om hen heen en organisaties mooier, wendbaarder en succesvoller maken. Het is onze overtuiging dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden. Dat merken klanten en is uiteindelijk goed voor het bedrijfsresultaat.” 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws over ORMIT 

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.