An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT uitgeroepen tot beste in werven en selecteren talent

ORMIT voor 10e jaar op rij een Best Workplace 

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

Speciale onderscheiding voor werven talent

Great Place To Work heeft ORMIT uitgeroepen tot de beste organisatie in Nederland als het gaat om het aantrekken en selecteren van talent. Gisteravond ontving de specialist in traineeships uit De Bilt een speciale onderscheiding tijdens de uitreiking van Best Workplaces 2017 in Amsterdam. ORMIT wil de jonge leiders die ze ontwikkelt tot leiders die met hoofd en hart aansturen, laten ervaren wat goed werkgeverschap is en werkt met de feedback uit het onderzoek aan het continu verbeteren van haar organisatie. Voor het tiende achtereenvolgende jaar is ORMIT een Best Workplace. In de categorie middelgrote bedrijven behaalde zij dit jaar de tweede plaats.    

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Bedrijven herkennen gedrag ORMIT'er 

“Bij het werven van talent gaat het niet alleen om iemands kennis of het cv maar vooral om persoonlijkheid en gedrag, zeker bij de leiders van de toekomst”, zegt algemeen directeur Hetty van Ee. “Bedrijven en alumni herkennen het gedrag van de ORMIT’er: ze zijn gedreven, verbindend, leergierig, veranderingsgezind en enthousiast en ze maken goede keuzes omdat zij zichzelf goed kunnen aansturen. Door onze sterke positie op de arbeidsmarkt kunnen we de juiste talenten aantrekken voor onze traineeships. Daar profiteren bedrijven van.” Great Place To Work, organisator van de verkiezing Best Workplaces, vindt werving een onderscheidend aspect van goed werkgeverschap. “Het is belangrijk dat sollicitanten niet alleen een goed cv hebben, maar dat er ook een goede cultural fit is. Soms is degene met het beste cv niet de beste kandidaat”, aldus GPTW-directeur Rene Brouwers. 

Talent herken je niet aan cv

Hetty van Ee kan zich hierin helemaal vinden: “Je herkent talent niet aan het cv. Het is niet de kennis die talent uniek maakt, maar juist het gedrag. In de afgelopen jaren hebben we gezien welke eigenschappen toptalent moet hebben om door te groeien in organisaties. Het zijn de eigenschappen die vrij accuraat voorspellen of mensen goede leiders kunnen worden of in andere functies kunnen uitblinken. Het gaat om een open en verbindende houding, wendbaar en vernieuwend zijn, snel leren van ervaringen en omgaan met complexe en onzekere situaties. Voor die mensen maken we mooie ontwikkeltrajecten van twee jaar in de vorm van traineeships waar ze opdrachten uitvoeren voor verschillende organisaties of voor één specifieke organisatie.”

Goed werkgeverschap is strategische keuze

“Goed werkgeverschap is voor ons een strategische keuze”, zegt Hetty van Ee. Wij zijn ons bewust dat leiderschap van grote invloed is op het geluk en de bevlogenheid van medewerkers. Bewezen is dat mensen die bevlogen zijn in hun werk, beter samenwerken en dat daardoor bedrijven wendbaarder en innovatiever worden. Dat merken klanten en is goed voor het resultaat. We hopen talenten te inspireren met onze wijze van aansturen en vertrouwen erop dat we daarmee leiders ontwikkelen die organisaties plezieriger, wendbaarder en succesvoller maken. Dat is voor ons de belangrijkste drijfveer om een Best Workplace te zijn.”


Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

MEER NIEUWS OVER ORMIT

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.