An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT tweede plaats als Great Place to Work

13 april 2012

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

ORMIT is tweede geworden in het Great Place To Work onderzoek 2012 in de categorie middelgrote organisaties. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens de uitreiking van het Great Place To Work Institute in Amsterdam. Door de bijzonder hoge scores in de categorie 'trots op de organisatie' ontving ORMIT ook een Special Award voor Inspiring Pride. Met deze speciale prijs is ORMIT genomineerd voor de Europese Great Place To Work verkiezing op dit vlak.

TRY IT NOW

Met betrokken medewerkers maak je het verschil

Algemeen Directeur Hetty van Ee: "Vanuit onze visie op leiderschapsontwikkeling vinden we het belangrijk dat medewerkers goed samenwerken, het beste uit zichzelf weten te halen en verbonden zijn met de organisatie waar ze voor werken. Dit voelen mensen bij een Great Place To Work. Daarom is het onze strategische keuze om een Great Place To Work te willen zijn. Logisch dat we bij ORMIT dan ook zelf het goede voorbeeld willen geven om de ORMIT'ers daarmee te inspireren. We zijn er dit jaar – ondanks de lastige economische situatie - opnieuw in geslaagd om hoog te scoren in het Great Place To Work onderzoek. Medewerkers waarderen ORMIT buitengewoon en zijn trots op de organisatie. Ook in de categorie kameraadschap, team-oriëntatie en verbondenheid blinken we uit. Dat past bij onze visie dat succes van een organisatie afhangt van de betrokkenheid en inzet van de mensen die er werken. Met betrokken medewerkers maak je als bedrijf het verschil."

Hoe wordt uw organisatie ook een Great Place To Work? Download onze whitepaper.

Over ORMIT

ORMIT is de specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op persoonlijk leiderschap. Door het ontwikkelen van (ieders) talent en persoonlijk leiderschap halen mensen het beste uit zichzelf en anderen naar boven en kunnen zij het verschil maken binnen organisaties. We ontwikkelen management trainees voor de instroom bij organisaties. Ook ontwikkelen wij talent en leiderschap van managers en professionals binnen organisaties.

Over Great Place To Work®

Great Place to Work® onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. De lijst van Beste Werkgevers wordt bepaald op basis van de positieve antwoorden door medewerkers van een organisatie op een vragenlijst van 58 stellingen en twee open vragen en op basis van de evaluatie van het werkgeversbeleid. In totaal deden er dit jaar 105 organisaties mee waarvan 46 bedrijven de lijst van Beste Werkgevers haalden.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?