An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT is weer Great Place to Work

28 maart 2014

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

ORMIT heeft de eerste plaats behaald in de categorie medium sized companies in het Great Place to Work onderzoek. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2014 in Amsterdam. ORMIT scoorde dit jaar weer hoger ten opzichte van vorig jaar op de zogenaamde Trust Index, dat de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties aangeeft. Dat is meer dan medewerkerstevredenheid. Op alle dimensies die het onderzoek meet - eerlijkheid, trots, geloofwaardigheid, kameraadschap en respect – had ORMIT dezelfde of een nog betere score dan vorig jaar. ORMIT wil het goede voorbeeld geven aan de leiders die zij ontwikkelt en doet al sinds 2008 mee aan het Great Place to Work onderzoek. De specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling eindigde vorig jaar ook op de eerste plaats.  

TRY IT NOW

Goede voorbeeld geven  

Hetty van Ee, algemeen directeur van ORMIT: “Goed werkgeverschap is een strategische keuze. Wij zijn ons bewust dat leiderschap van grote invloed is op het geluk en de bevlogenheid van medewerkers. Wij willen leiders ontwikkelen die dat kunnen beïnvloeden, die kunnen inspireren, die voor verbinding zorgen. Leiders die werken aan een bestuursmodel van vertrouwen in plaats van controle. En daar willen we zelf het goede voorbeeld in geven. Daarom is het voor ons belangrijk om een Great Place to Work te zijn en te blijven. Zo ontwikkelen we ondernemerschap en betrokkenheid. Iedereen binnen ORMIT voelt zich verantwoordelijk voor, en is onderdeel van ons succes. We werken met elkaar heel hard om ons continu te verbeteren. Daarom toetsen we, onder andere met dit onderzoek, wat goed gaat en wat we daarom koesteren en wat beter kan en daarom gaan verbeteren. Dit heeft ook dit jaar weer geresulteerd in deze benoeming als Greatest Place to Work. Daar zijn we met z’n allen heel erg trots op.” 

Over Great Place To Work®

Het Great Place to Work® onderzoek bestaat uit een medewerkersperceptieonderzoek (Trust Index) en de evaluatie van het werkgeversbeleid (Culture Audit). Het medewerkersonderzoek is gebaseerd op de vijf dimensies geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Dat zijn aspecten die bepalend zijn voor prestaties en dat is meer dan alleen medewerkerstevredenheid. Meer info vindt u op www.greatplacetowork.nl.
 
In dit artikel, dat verscheen in de Elsevier, vertelt Hetty van Ee over de visie van ORMIT als Great Place to Work. 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?