An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT is weer een beste werkgever in 2015

Naast tweede plek beste werkgever ook tweede plek hoogste medewerker tevredenheid 

9 december 2015

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

Deze week ontving ORMIT de award voor beste werkgever 2015. De specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling kreeg de prijs voor het behalen van de tweede plaats in het Beste Werkgevers Onderzoek 2015 van SatisAction en NRC. Het Beste Werkgevers Onderzoek geeft inzicht in medewerkerstevredenheid en vergelijkt de arbeidsvoorwaarden van organisaties. Naast de tweede plaats op de overall ranking heeft ORMIT in de lijst meest tevreden medewerkers ook een tweede positie behaald. Op de lijst van beste arbeidsvoorwaarden stond ORMIT nummer 9. 

TRY IT NOW

Blijven investeren in goed werkgeverschap

Hetty van Ee, Algemeen Directeur: “We blijven bij ORMIT aandacht geven aan mensen, aan ieders ontwikkeling, aan plezier, geluk en daardoor bevlogenheid. We geloven dat bevlogen medewerkers goed werken, beter samenwerken en betere resultaten neerzetten. Bevlogen medewerkers zorgen ervoor dat klanten extra enthousiast zijn. Daarom luisteren we goed naar alle stakeholders en koesteren we wat we goed doen en verbeteren we wat nog beter kan. Die mogelijke verbeteringen kunnen van alles zijn, dat kan gaan over diensten, ontwikkeling, innovatie, geluk in je werk, noem maar op. We geven dat altijd alle aandacht en blijven er actief aan werken. Dat is onze visie immers. We zijn dan ook blij dat onze medewerkers opnieuw vinden dat wij het met elkaar zo goed doen en dat we daarom als nummer 2 in de lijst van beste werkgevers zijn geëindigd. We zijn nummer 9 als het gaat om tevredenheid over de arbeidsvoorwaarden en nummer 2 van meest tevreden medewerkers. Prachtige scores!

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Take a look to our amazing Kit

Voor ons is goed werkgeverschap een logische en strategische keuze. We willen als specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling niet alleen het goede voorbeeld geven, maar zien de ORMIT ervaring ook als onderdeel van de ontwikkeling van onze trainees. Deze ontwikkeling stimuleren en faciliteren we. Niet alleen op professioneel vlak, maar vooral ook op persoonlijk vlak. Trainees ontdekken zaken als: wat kan ik, waar zit mijn kracht, hoe haal ik het beste uit mezelf en anderen, hoe kan ik anderen inspireren en hoe kan ik zorgen voor verbinding. Dat zijn belangrijke thema’s bij de ontwikkeling van toptalent en bij onze ORMIT organisatie. We willen dat medewerkers bevlogen zijn, dat is nog een stapje verder dan tevredenheid. Dit met als resultaat dat men net dat stapje extra zet en dat ORMIT’ers daardoor steeds weer het verschil maken. Fijn dat de doelstelling om gelukkige medewerkers te hebben nu niet meer gezien wordt als softe aanpak, maar als basis van goed leiderschap en goede resultaten! 

TRY IT NOW

Over het onderzoek

Het SatisAction/NRC Carrière Beste Werkgevers Onderzoek is een wetenschappelijk verantwoord onderzoek en geeft inzicht in de tevredenheid van werknemers bij organisaties. Ook worden de arbeidsvoorwaarden vergeleken met die van andere organisaties. Dit resulteert in drie rankings, namelijk Beste Werkgevers, Beste Arbeidsvoorwaarden en Meest tevreden medewerkers. Dit onderzoek is het eerste Beste Werkgevers Onderzoek in Nederland. In voorgaande jaren is het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de Intermediair. Sinds 2012 is NRC Carrière media-partner in het onderzoek.

Lees ook het bericht op NRC.nl: nrccarriere.nl/werkgevers

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?