An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT in top 5 beste werkgevers 2013

13 december 2013

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

Deze week is bekend gemaakt dat ORMIT in het Beste Werkgevers Onderzoek 2013 in de top 5 is geëindigd. Dit is het resultaat van een onderzoek naar medewerkerstevredenheid en arbeidsvoorwaarden van SatisAction en NRC. In een totale lijst van 25 beste werkgevers van Nederland staat ORMIT op de vijfde plaats.

TRY IT NOW

Goed werkgeverschap is strategische keuze 

Hetty van Ee: “Wij zijn er trots op dat we opnieuw zo hoog eindigen in een beste werkgeversonderzoek. Voor ORMIT is goed werkgeverschap een strategische keuze. Daarom doen we jaarlijks mee aan twee werkgeversonderzoeken - ook aan Great Place to Work. Wij vinden dat we als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling het goede voorbeeld moeten geven aan het talent dat we ontwikkelen. Als je als organisatie een omgeving biedt waarin talent optimaal tot z'n recht komt, dan kan iedereen het beste uit zichzelf halen en anderen stimuleren dit ook te doen. Zo’n omgeving creëer je als mensen vertrouwen hebben in hun werkgever, trots zijn op het werk dat ze doen en plezier hebben met elkaar. Als medewerkers bevlogen en gelukkig in hun werk zijn, dan zetten ze net dat stapje extra. Dit alles zorgt ervoor dat je als persoon en als organisatie het verschil kunt maken. Wij streven er steeds naar het leukste, beste en succesvolste bedrijf te zijn voor alle stakeholders. Door elk jaar mee te doen aan beste werkgeversonderzoeken laten we onderzoeken of we het goed doen en wat we beter kunnen doen. We leggen de lat voor onszelf hoog.”

Over het onderzoek

Het SatisAction/NRC Carrière Beste Werkgevers Onderzoek is een wetenschappelijk verantwoord onderzoek en geeft inzicht in de tevredenheid van werknemers bij organisaties. Ook worden de arbeidsvoorwaarden vergeleken met die van andere organisaties. Dit resulteert in drie rankings, namelijk Beste Werkgevers, Beste Arbeidsvoorwaarden en Meest tevreden medewerkers. Dit onderzoek is het eerste Beste Werkgevers Onderzoek in Nederland. In voorgaande jaren is het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de Intermediair. Sinds 2012 is NRC Carrière media-partner in het onderzoek.

Lees ook het bericht over Beste Werkgevers 2013. 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?